2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

رو صورتم جای اسکار زخم دارم فکر میکنم به چه روشی خوب میشم یعنی سه ساعت تو فکرم 

احتمالا باید لیزر کنی عزیزم. 

برای بخیه کنار بینی دکترا اکثرا ترمیم کننده میدن.البته برای شما اسکار شده فک کنم کرم اثر نکنه روش های دیگه مثل لیزر و...جواب میدن.

اگ خیلیم مشخص نیست حساس نشو

واقعا خوشا بحال شما دوست عزیز ای کاش منم معلم بودم همش تعطیلی 😁😁😁😁

تهران خیلی داغونه وضعیت... تو خونه گلومون میسوزه

جان همه روز لگدکوب...  صحبتی اگه هست....           https://harfeto.timefriend.net/16715666353897
من  روز شماری میکنم مدارس باز بشه واقعا زجر اوره این وضع

کلی گفتم گلم ...بنظر من بهترین شغل در زمان حال برای خانمها معلمی البته استخدام اموزش و پرورش .....شغلهای دیگه خیلی افتضاح با یک عده گرگ سروکله زدن کم چیزی نیست و کلا تعطیلی فقط عید 

گوشم عفونت شدید کرد از درد منفجر میشدم الان از بیمارستان برگشتم.آمپول زدن یکم بهتر شدم وای چقد داد ...

الهههههی

گوش درد و دندون‌درد واقعا طاقت‌فرساست

ای وای با بچه دیگه واقعا سخته

ایشالا زود خوب شی عزیزم

احتمالا باید لیزر کنی عزیزم.  برای بخیه کنار بینی دکترا اکثرا ترمیم کننده میدن.البته برای شما ...

هرکه کنار میشینه میگه بهم صورتت چی شده میپرسن بدم میاد .برم لیزر شاید یکم کم شد .هرچی تو زندگی بلا سرم میاد مقصر خودمم کلن

🕊️ویترین دل من⬅️ساراهستم،ی خانوم گوگولی وادایی👠مهربوون و رکم،اگ بی دلیل کسی،سر به سرم بزاره قوقولی🐓میشم🫥ازجنس ققنوسم،بارها ازخاکسترم متولدشده ام 🔥خدایاهرکجا اسمتو نوشتم امید جوا🍀ه زد💫شاکرخدام بخاطروجودهمسر و خواهرم 🫂معتقد ب مذهب انسانیت(یک ساعت عدالت بهتر از یکسال عبادت فیک)✅ ازمجردی نترس⚠️ از انتخاب غلط بترس ازدواج پیدا کردن ی همسفر خوبه ن فقط ی هم خونه 🏠کپی پروفایل 🚫

هرکه کنار میشینه میگه بهم صورتت چی شده میپرسن بدم میاد .برم لیزر شاید یکم کم شد .هرچی تو زندگی بلا س ...

🥺خب نباید بگن

نباید این حرفا رو بزنن

خودتو سرزنش نکن انقدر❤️

یاخدااااااا😳😳😳حتی توی خونه؟؟؟؟ ما شمالیم🥺🥺🥺غصه‌م میگیره،میگم کاش همه میتونستن این هوا رو تنفس ...

آره بابا🤦🏻‍♀️

خوش به حالتون... میری رو ارتفاع تا چند متر میتونی خونه ها رو ببینی.. باز این هفته ازهفته قبل بهتر بود

جان همه روز لگدکوب...  صحبتی اگه هست....           https://harfeto.timefriend.net/16715666353897