2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

حوصلم سر رفته، دلم شدید گرفته، دنبال ایده برای عکاسی تو خونه میگردم، میخام عکس یلدا بگیرم از پسرم تو خونه تم درس کنم، چهار سال و نه ماهشه، هر سال میگیرم تو خونه ازش، امسالم میخام بگیرم نمیدونم چجوری

فقط 4 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
زندگی از مرگ پرسید چرا همه عاشق من هستند و از تو متنفرند؟؟ گفت چون تو یک دروغ زیبایی و من یک حقیقت تلخ🖤
تب پسرم😔توروخدا دعا کنین خوب شه خیلی بی حال و کسله هیچی نمیخوره😭😭

به حق فاطمه زهرا انشالله که خوب بشه 

الهی هیچ بچه ای مریض نباشه خیلی سخته 

خدایا هم میدونی .. هم میتونی  میشه یه صلوات برام بفرستید ؟ 💜

ذهنم مشغوله

چه ها با جـــــــان خود♡. دور از رخ جانان خــــــود کردم. مگــــر دشمن کند این ها. ♡ک من با جــــــان خود کردم.♡ طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری♡. غلط میگفت♡. خود را کشتـــــــــم و درمــــــان خود کردم♡. ☆به قول شاعر ☆شبهای هجر را گذرانده ایم و زنده ایم..... ♡مارا به سخت جانیه خویش این گمان نبود♡
منم دارم بچمو میخوابونم.تازه از شیر گرفتمش بهونه میگیره.خودمم خیلی اذیتم دارم میمیرم از درد

چندوقتشه😢

یک زنم که در هر شرایط آرامش خودمو حفظ میکنم🤞بعضی وقتا بدون اینکه بدونم چرا تا حد مرگ دلم میگیره😔

ادم تو خیابونای شهر ک رد میشه فک میکنه همه خوابن

ولی اینجاس ک میفهمی تو اکثر اون خونه ها حتی نصفه شب کسایی هستن ک به هر دلیلی بیدارن

الهی ک هیچوقت برای غصه و ناراحتی بیدار نباشید🥺❤️

همین الان تو یک تاپیک دیگه جواب این سوالو گرفتم! یک روان پریش گفت چون اززندگیت راضی نیستی  و بی ...

وااااا🤣🤣🤣🤣 ایشون خودش چرا توی تاپیکا بودن اصن؟

چه ربطی داره اخه🤦🏼‍♀️