2777
2789

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

حوصلم سر رفته، دلم شدید گرفته، دنبال ایده برای عکاسی تو خونه میگردم، میخام عکس یلدا بگیرم از پسرم تو خونه تم درس کنم، چهار سال و نه ماهشه، هر سال میگیرم تو خونه ازش، امسالم میخام بگیرم نمیدونم چجوری

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
زندگی از مرگ پرسید چرا همه عاشق من هستند و از تو متنفرند؟؟ گفت چون تو یک دروغ زیبایی و من یک حقیقت تلخ🖤
تب پسرم😔توروخدا دعا کنین خوب شه خیلی بی حال و کسله هیچی نمیخوره😭😭

به حق فاطمه زهرا انشالله که خوب بشه 

الهی هیچ بچه ای مریض نباشه خیلی سخته 

خدایا هم میدونی .. هم میتونی  میشه یه صلوات برام بفرستید ؟ 💜

ذهنم مشغوله

چه ها با جـــــــان خود♡. دور از رخ جانان خــــــود کردم. مگــــر دشمن کند این ها. ♡ک من با جــــــان خود کردم.♡ طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری♡. غلط میگفت♡. خود را کشتـــــــــم و درمــــــان خود کردم♡. ☆به قول شاعر ☆شبهای هجر را گذرانده ایم و زنده ایم..... ♡مارا به سخت جانیه خویش این گمان نبود♡
منم دارم بچمو میخوابونم.تازه از شیر گرفتمش بهونه میگیره.خودمم خیلی اذیتم دارم میمیرم از درد

چندوقتشه😢

یک زنم که در هر شرایط آرامش خودمو حفظ میکنم🤞بعضی وقتا بدون اینکه بدونم چرا تا حد مرگ دلم میگیره😔

ادم تو خیابونای شهر ک رد میشه فک میکنه همه خوابن

ولی اینجاس ک میفهمی تو اکثر اون خونه ها حتی نصفه شب کسایی هستن ک به هر دلیلی بیدارن

الهی ک هیچوقت برای غصه و ناراحتی بیدار نباشید🥺❤️

همین الان تو یک تاپیک دیگه جواب این سوالو گرفتم! یک روان پریش گفت چون اززندگیت راضی نیستی  و بی ...

وااااا🤣🤣🤣🤣 ایشون خودش چرا توی تاپیکا بودن اصن؟

چه ربطی داره اخه🤦🏼‍♀️