2789

من قبلا افسردگی داشتم دو سال از اون موقع به بعد خوابم نمیبره، ۴ تا آلپرازولام هم بخورم بیفایده اس، یه وقتها سه رو کامل شده نخوابیدم ولی بعدش باز خوابم نمبرده ولی به شدت عصبی میشم که سه روز بیدار بودم 

حسرت واقعی را آن موقع ميخوری كه بفهمی، اندازه سن و سالت زندگی نكرده ای  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

میدونی تحت فشار بودن چقدر سخته 

میدونی وقتی هرکار کنی اما خوب نباشی چقدر بده ازت راضی نباشن هعی بگه خواهرم زر رنگه پول دربیاره کاریه ...

مدام مقایسه مادرشوهر از دخترش بگه از قوی بودن دخترش 

خواه شوهرم بشینه پاشه بگه من زرنگم من کاریم من فلان بیزینس راه میندازم ...

تحقیر کم شدن عزت نفس پایین آمدن خلق خو ،طرد شدن ،بی لیاقت دیده شدن 

اقا میشه تاپیک اخرمو گزارش بزنین پاک ش😔😔😔 براتون دعا میکنم البته اگ دعام بگیره🙁 ههیی

نی نی یار ببینه فوری تعلیقت کرده منو یبار بدون اختار بخاطر یه گزارش ناقابل تعلیق کرد 😐

🕊️ویترین دل من⬅️ساراهستم،ی خانوم گوگولی وادایی👠مهربوون و رکم،اگ بی دلیل کسی،سر به سرم بزاره قوقولی🐓میشم🫥ازجنس ققنوسم،بارها ازخاکسترم متولدشده ام 🔥خدایاهرکجا اسمتو نوشتم امید جوا🍀ه زد💫شاکرخدام بخاطروجودهمسر و خواهرم 🫂معتقد ب مذهب انسانیت(یک ساعت عدالت بهتر از یکسال عبادت فیک)✅ ازمجردی نترس⚠️ از انتخاب غلط بترس ازدواج پیدا کردن ی همسفر خوبه ن فقط ی هم خونه 🏠کپی پروفایل 🚫صدای تشویق و توهین ،هردو برایم نویز هست 📢

به دوست صمیمیت؟😂

نه 😅

به بچه های نی نی سایت🤪🤪🤪😬

بی حد و اندازه عاشق شوهرمم و بعد چندسال زندگی تازه قدرشو میدونم از خدا ممنونم که منو متوجه عشقِ شوهرم کرد❤️ خواهرشوهر و مادرشوهر عزیزم اگر منو اینجا پیدا کردید، یاد اذیت های خودتون بیفتید 😢
😂🤧

شوهرمن به چشم زدن معروفه دیشب این گوشی گرفته بود دستشو شیرین زبونی میکرد هی نگاش میکرد می‌خندید

حال‌ام نمیخوابه فقط گریه 

یک سالشه

یک زنم که در هر شرایط آرامش خودمو حفظ میکنم🤞بعضی وقتا بدون اینکه بدونم چرا تا حد مرگ دلم میگیره😔