2821
2789
اسطوخودوس دم کن ساعت۹شب بخوری تاساعت۱۲اثرمیذاره وخوابت میگیره

اووووووه انقدر از این کارا کردم رو من تاثیر نداره، قویترین قرص هارو روانپزشکم بهم میداد تاثیر نداره، انگار هورمون خواب از بدنم رفته 

حسرت واقعی را آن موقع ميخوری كه بفهمی، اندازه سن و سالت زندگی نكرده ای  

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

خیلیامون همینو میخایم تنها نیستی❤️

عزیزم ❤🙂

میشه برای حاجتم صلوات بفرستی منم برات میفرستم لایک کنی تا بفهمم فرستادی :)                                    من افتادم؛ خیلی محکم و از ارتفاع بلند.اما بلند شدم حالا خیلی قوی‌تر از روزی‌ام که نیفتاده بودم!(💍)                           خدایاااااااااااااااااا شکررررررررررررت
خیلی دوست دارم عمل کنم حالا تا سال جدید خدا بزرگه خدابیامرز پدرم وقتی بود میتونستم عمل کنم دوست پس ...

یعنی حرف یه پسر غریبه اینقد اهمیت داره از چیزایی که دوسداری می‌گذری 🤔

🕊️ویترین دل من⬅️ساراهستم،ی خانوم گوگولی وادایی👠مهربوون و رکم،اگ بی دلیل کسی،سر به سرم بزاره قوقولی🐓میشم🫥ازجنس ققنوسم،بارها ازخاکسترم متولدشده ام 🔥خدایاهرکجا اسمتو نوشتم امید جوا🍀ه زد💫شاکرخدام بخاطروجودهمسر و خواهرم 🫂معتقد ب مذهب انسانیت(یک ساعت عدالت بهتر از یکسال عبادت فیک)✅ ازمجردی نترس⚠️ از انتخاب غلط بترس ازدواج پیدا کردن ی همسفر خوبه ن فقط ی هم خونه 🏠کپی پروفایل 🚫

یعنی حرف یه پسر غریبه اینقد اهمیت داره از چیزایی که دوسداری می‌گذری 🤔

غریبه نیس که

۵ ساله با همیم

خودشم از خیلی چیزایی که دوست داشت گذشت

برای حاجت رواییم صلوات میفرستی😥🥺ان شاءلله عاقبت بخیر شی و گره ای تو زندگیت نیفته🙏🙏
غریبه نیس که ۵ ساله با همیم خودشم از خیلی چیزایی که دوست داشت گذشت

وقتی عقد نکردی یعنی غریبه .البته الان متوجه نمیشی گلم حق داری بعد اینکه عقد کردی دوسال بعد فکر می‌کنی پشمیون میشی .تجربه خودمو گفتم 

🕊️ویترین دل من⬅️ساراهستم،ی خانوم گوگولی وادایی👠مهربوون و رکم،اگ بی دلیل کسی،سر به سرم بزاره قوقولی🐓میشم🫥ازجنس ققنوسم،بارها ازخاکسترم متولدشده ام 🔥خدایاهرکجا اسمتو نوشتم امید جوا🍀ه زد💫شاکرخدام بخاطروجودهمسر و خواهرم 🫂معتقد ب مذهب انسانیت(یک ساعت عدالت بهتر از یکسال عبادت فیک)✅ ازمجردی نترس⚠️ از انتخاب غلط بترس ازدواج پیدا کردن ی همسفر خوبه ن فقط ی هم خونه 🏠کپی پروفایل 🚫

وقتی عقد نکردی یعنی غریبه .البته الان متوجه نمیشی گلم حق داری بعد اینکه عقد کردی دوسال بعد فکر می‌کن ...

فقط زیر یه سقف زندگی نکردیم

خونه فک و فامیلم میریم

برای حاجت رواییم صلوات میفرستی😥🥺ان شاءلله عاقبت بخیر شی و گره ای تو زندگیت نیفته🙏🙏
[QUOTE=264776476]فقط زیر یه سقف زندگی نکردیم خونه فک و فامیلم میریم[/QUO خوشبخت باشی .منم بعد یه عشق ...

فعلا که قهریم

خوشبخترین باشی عزیزم🤲🤲🤲

فعلا که قهریم خوشبخترین باشی عزیزم🤲🤲🤲

مرسی گلم فقط اینو فهمیدم هیچ آدمی تو دنیا ارزش اینو نداره آدم بخاطرش از خودش بگذره