2821
2789
خیلی دوست دارم عمل کنم حالا تا سال جدید خدا بزرگه خدابیامرز پدرم وقتی بود میتونستم عمل کنم دوست پس ...

ببخش ک بخاطر عن اقا کلی خندیدممممم🤣🤣🤣🤣🤣🤣

مردای ایرانی ۹۰درصدشون یه عن اقای درون دارن 😐

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

عن اقات فقط😐😐😂😐

والا بخدا

یه سایه ابرو رو با کلی اسرار تونستم انجام بدم

الانم دارم ریمو میکنم هی غر میزد

حسوده حسود😂😂😂

برای حاجت رواییم صلوات میفرستی😥🥺ان شاءلله عاقبت بخیر شی و گره ای تو زندگیت نیفته🙏🙏
منم دارم میمیرم ع خواب😐

تو چرا نمیخابی؟

میشه برای حاجتم صلوات بفرستی منم برات میفرستم لایک کنی تا بفهمم فرستادی :)                                    من افتادم؛ خیلی محکم و از ارتفاع بلند.اما بلند شدم حالا خیلی قوی‌تر از روزی‌ام که نیفتاده بودم!(💍)                           خدایاااااااااااااااااا شکررررررررررررت
من قبلا افسردگی داشتم دو سال از اون موقع به بعد خوابم نمیبره، ۴ تا آلپرازولام هم بخورم بیفایده اس، ی ...

اسطوخودوس دم کن ساعت۹شب بخوری تاساعت۱۲اثرمیذاره وخوابت میگیره

❤من ازمعبودیکتایم فقط یک چیز میخواهم نگیردهرگز ازقلبم امیداستجابت را❤

شب زود خوابیدم(ساعت 9 و نیم) از یک شب بیدارم😐

بطری پسرمو اب ریختم گذاشتم واس فردا. چای هم گذاشتم..

همچنان خواب ندارم😐دلم میخواد برم تمیزکاری ولی خب سرو صدا ایجاد میشه ازخواب پامیشن😐

ای واااای 🥺🥺🥺حس بدیه لعنتی

😭😭اره خیلی 

دلم میخاد فقط برم یک جایی که هیچ کسی نباشه هیچ دغدغه‌ فکری ای نباشه فقط خاب باشم یک مدت خودم تنها

میشه برای حاجتم صلوات بفرستی منم برات میفرستم لایک کنی تا بفهمم فرستادی :)                                    من افتادم؛ خیلی محکم و از ارتفاع بلند.اما بلند شدم حالا خیلی قوی‌تر از روزی‌ام که نیفتاده بودم!(💍)                           خدایاااااااااااااااااا شکررررررررررررت
ببخش ک بخاطر عن اقا کلی خندیدممممم🤣🤣🤣🤣🤣🤣 مردای ایرانی ۹۰درصدشون یه عن اقای درون دارن 😐

راحت باش گلم

ولی الهی من جانشو بمیرم

تو عمرم این اندازه عاشق نبودم

خیلی دوسش دارم

انشالله که خدا مشکلمو حل کنه

برای حاجت رواییم صلوات میفرستی😥🥺ان شاءلله عاقبت بخیر شی و گره ای تو زندگیت نیفته🙏🙏
منم دارم بچمو میخوابونم.تازه از شیر گرفتمش بهونه میگیره.خودمم خیلی اذیتم دارم میمیرم از درد

بچت چندوقتشه؟باچه روشی گرفتی منم میخوام دخترموهفته دیگه شروع کنم بگیرمش ازشیر،هیچی نمیخوره فقط شیرمیخواد۲۱ماهشه😥

❤من ازمعبودیکتایم فقط یک چیز میخواهم نگیردهرگز ازقلبم امیداستجابت را❤