2777
2789
عنوان

بچه ها😭😭

569 بازدید | 20 پست

اگه مشت به چشم باز بخوره ادم کور میشه؟؟؟؟

خواهرم اومد به شوخی مشت بزنه خورد به چشمم باز هم بود ، حالا چیزی میشه؟؟؟ یعنی همون موقع کور میشدم یا ن؟؟؟

میشه کمکم کنید؟؟

😢😢😢

بی حد و اندازه عاشق شوهرمم و بعد چندسال زندگی تازه قدرشو میدونم از خدا ممنونم که منو متوجه عشقِ شوهرم کرد❤️ خواهرشوهر و مادرشوهر عزیزم اگر منو اینجا پیدا کردید، یاد اذیت های خودتون بیفتید 😢

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خدایا توبه

شدت ضربه زیاد بود؟

تمایلی به صحبت با آدمای مذهبی / فمنیست / کهنه فکر / روشعنفکر امروزی نیست ،ریپلی نزن ❌️ره‌حمت له دل نماوه  چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱 

نمیدونم زیاد یا کم بود ، نگرانم فعلا

نگران نباش سالمی

تمایلی به صحبت با آدمای مذهبی / فمنیست / کهنه فکر / روشعنفکر امروزی نیست ،ریپلی نزن ❌️ره‌حمت له دل نماوه  چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱 

بجای استرس بیخود فردا برو چشم پزسکی تا چشمت رو معاینه کنه تا مطمین بشی  یه وقت خدای نکرده قرنیه ات یا عصب چشمت اسیب ندیده باشه... درد نداری؟! بهرحال تا نری پیش متخصص چسم پزسکی نمیشه مطمین بود... برا خودت خیال پردازی های ترسناک نکنی