2777
2789
عنوان

بارداری وفوت عزیزترینم

| مشاهده متن کامل بحث + 671 بازدید | 53 پست
بابای من خیلی ادم مهربون بچه دوست خاکی ساده باگذشت وشوخ طبعومردمی بودهیچکس نیومدنگفت این خدابیامرزدل ...

خدابهت ارامش بده قطعا الان پدرتم راضی به این غصت نیست با بچه ی توراهیت مطمءنم اگرم پیشت بود از این همه اذیتی که خودتو بچتو داری میکنی دلگیر وناراحت میشد 

همه پدرومادرا برای بچه هاشون عزیزن

همه ی باباهاخوبن 

عشق اول دختراشونن

اولین.مردزندگی.دخترباباشه،خیلی داغ بزرگی بود،قبلم ی تیکش کنده شده،ازهمون ادم ندارتادارا

ازکم سوادتا باسواد

به همشون موقع سلام کردن پیشوامیشدودستش روبه احترام روسینش میذاشت وازکلمه ی کوچیکتم نوکرم خاک پاتم استفاده میکرد

هرجامیرفتیم کسی سوال میکرداین بچه کیه میگفت بچه نوکرشماست خودشونوکرهمه میکرد

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خدا به دلت و زندگیت ارامش بده عزیزم 😔

قربونت عزیزم همچنین شما عزیزم رو آرامش خودتون کار کنین ورزش و یوگا..زندگی خودتون رو نبازین من واقعا مسخره وار زندگی میکنم جون ندارم به کار و زندگی برسم

خدابهت ارامش بده قطعا الان پدرتم راضی به این غصت نیست با بچه ی توراهیت مطمءنم اگرم پیشت بود از این ه ...

😔😔سعیمومیکنن

کافی بود یکم.بریم.توخودمون کاری میکردبخندیم اگرموفق به خندوندن مانمیشد یاعصبانی.میشد وغصه میخوردیااینکه نصیحت میکرد

همه پدرومادرا برای بچه هاشون عزیزن همه ی باباهاخوبن  عشق اول دختراشونن اولین.مردزندگی.دختربا ...

عزیزم به خودت آرامش بده فکر و خیال بعدها اذیتت میکنه نمیتونی اونجوری که باید به بچه ات هم برسی...خیلی سخته من این راه رو طی کردم در آخر هم کم آوردم به کمک داروها زندگی میکنم حیفه جوانی و خودت و بچته 

عزیزم به خودت آرامش بده فکر و خیال بعدها اذیتت میکنه نمیتونی اونجوری که باید به بچه ات هم برسی...خیل ...

میدونی بابای من همه ی کس وکارمون بودخیلیمارودوست داشت،مارووابسته ی خودش کرده بود،

اماخب دارم سعی وتلاش میکنم ازپس این غم.بربیام انشالله که بشه

بابام کمک کنه بچه سالم به دنیابیادوهیچ مشکلی درآینده براش پیش نیاد

میدونی بابای من همه ی کس وکارمون بودخیلیمارودوست داشت،مارووابسته ی خودش کرده بود، اماخب دارم سعی وت ...

بخدا پدر منم خیلی غمخوار و خواهان ما بود حرفا و رویا پردازیاش با بچه ای که هنوز دنیا نیومده و کوچیکه این حسرت بجا مونده جیگرم رو سوزونده دیگه از بعدش نفهمیدم زندگی یعنی چی بچه یعنی چی آخرم شدم ی مریض وابسته به دارو..چون خودم به جای سختی رسیدم میگم که دنبال راه ارامشت باشی

بخدا پدر منم خیلی غمخوار و خواهان ما بود حرفا و رویا پردازیاش با بچه ای که هنوز دنیا نیومده و کوچیکه ...

مرسی ازحرفهای پرازارامشت

اینجااومدم که شماهاباحرفاتون ارومم کنین خدابه دلت ارامش بده وروح عزیزازدست رفتت شادباشه

مرسی ازحرفهای پرازارامشت اینجااومدم که شماهاباحرفاتون ارومم کنین خدابه دلت ارامش بده وروح عزیزازدست ...

قربونت عزیزم خدا به دلت آرامش بده و روحشون قرین رحمت باشه..من اون اول حتی یکی هی می‌گفت خدا بیامرزدش دلم میخواست طرف رو تیکه تیکه کنم ولی واقعیت همینه