2777
2789
عنوان

کلاس شاد

323 بازدید | 5 پست

دوستان سلام نظرتون راجع به کلاسهای شاد بچه ها بگید من واقعا بریدم تمام وقتمو گرفته خیلی عصبیم کرده معلم دخترم فکر میکنه با بچه کنکوری طرفه مدام امتحان میگیره زنگ تفریح نمیذاره شماها اوضاعتون چجوره؟ بیاید حرف بزنیم

پسر من کلاس اولیه بد نیست فقط اینکه هنوز یاد نگرفته مجازی چطوری کار کنه و اینکه تدریس حروف مجازی خ ...

دختر منم اوله ولی واقعا عصبی شدم از کلاسش مدام امتحان واقعا استرس گرفتم الان از سردرد نمیتونم بخوابم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دختر منم اوله ولی واقعا عصبی شدم از کلاسش مدام امتحان واقعا استرس گرفتم الان از سردرد نمیتونم بخوابم

وا امتحان چی

اینا الان فقط باید حروف رو یاد بگیرن

تا کدوم نشانه درس داده بهشون؟ 

خدایا پسرامو در پناه خودت حفظ کن
وا امتحان چی اینا الان فقط باید حروف رو یاد بگیرن تا کدوم نشانه درس داده بهشون؟ 

تا ز  درس داده ریاضی هم جلو هستن ولی بین کلاس مدام آزمون ارزشیابی میگیره روانیم کرده ویس بچه ها وقت کلاسو میگیره قشنگ تا سه ساعت من باید تو کلاس باشم از زندگیم وکار خودم افتادم

تا ز  درس داده ریاضی هم جلو هستن ولی بین کلاس مدام آزمون ارزشیابی میگیره روانیم کرده ویس بچه ها ...

خب فارسی عقبن

امروز معلم پسرم ش رو درس داد و دیروز سوره ناس(تمام سوره ها رو از اول کتابشون میگه ه مرور حفظ کنن)

ریاضی هم امروز کاری نکرد ولی تا ٨ گفته و علامت مساوی

خدایا پسرامو در پناه خودت حفظ کن