2777
2789
عنوان

کیا گربه دارن؟(پرشین)

127 بازدید | 14 پست

دارم کار انجام میدم‌ میاد میشینه کنارم میزنه رو دستم با پنجه😕😂ناخن نمیزنه ولی با پنجه میزنه

بعد دارم راه میرم میاد بین پاهام هم قدم با من راه میره ولی هر کاری میکنم باهام بازی نمیکنه

شما که گربه داشتین چه بازی هایی باهاش میکردین؟

✌🏻عاقل تر آنیم که دیوانه نباشیم✌🏻

گربه داریم، ولی نژادش Maine coon هست. با این لیزرهای های که نور قرمز را به صورت نقطه ای خارج می کنند، خیلی بازی می کنه. ولی باید مواظب باشید نور به چشم گربه نخوره. نور را می تابونید روی زمین و گربه می دوه که بگیردش و دوباره شما نور را یک جای دیگه می تابانید. 

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
گربه داریم، ولی نژادش Maine coon هست. با این لیزرهای های که نور قرمز را به صورت نقطه ای خارج می کنند ...

جدی جواب میده؟

حتما واسش میگیرم ممنونم😍😍😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه وسیله های بازی هست مثل چوب ماهیگیریه که سرش پر مانند داره و دوست دارن شکارش بکنن

اما اگه یه وقت با طناب یا نخ نایلونی یا هر چیز نخ مانند خواستی باهاش بازی کنی، اولا جلوی چشم خودت با اون نخ بازی بکنه ،دوما بعد از بازی یا شب هنگام،  اون نخ یا طنابو برداری قایم بکنی.چون در نبود تو ،ممکنه باهاش بازی بکنه و دور گردنش بپیچه و نتونه خودشو نجات بده

میتونی یه مقدار نخ نایلونی را به هم تو در تو گره بزنی و بندازی براش، خودش باهاش بازی میکنه

از جملات قصار :"هر جا که روی آسمان همین رنگ است" !!                   من به آسمونش کاری ندارم ، به زمینش کار دارم 😳
گربه داریم، ولی نژادش Maine coon هست. با این لیزرهای های که نور قرمز را به صورت نقطه ای خارج می کنند ...

نور انداختن روی دیوار با آینه هم همون کارو میکنه و بی خطر هم هست

از جملات قصار :"هر جا که روی آسمان همین رنگ است" !!                   من به آسمونش کاری ندارم ، به زمینش کار دارم 😳
جدی جواب میده؟ حتما واسش میگیرم ممنونم😍😍😍

بله. من ایران زندگی نمی کنم. اینجا جاهایی که وسایل حیوانات دارند، جز اسباب بازی‌های گربه این لیزرها را می فروشند. 

نور انداختن روی دیوار با آینه هم همون کارو میکنه و بی خطر هم هست

اره میشه، ولی ما جایی که زندگی می کنیم خیلی زمستونها نور نداریم. 

بله. من ایران زندگی نمی کنم. اینجا جاهایی که وسایل حیوانات دارند، جز اسباب بازی‌های گربه این لیزرها ...

بله تو ایرانم پیدا میشه

به نور قرمز سبز حساسیت که ندارن فرقی نمیکنه؟

بله تو ایرانم پیدا میشه به نور قرمز سبز حساسیت که ندارن فرقی نمیکنه؟

بله ایران هم لوازم تحریری ها داشتند. همه این لیزر اسباب بازی ها نور قرمز دارند، ولی نمی دونم دلیل خاصی داره یا نه...

یه وسیله های بازی هست مثل چوب ماهیگیریه که سرش پر مانند داره و دوست دارن شکارش بکنن اما اگه یه وقت ...

چقدر عااااالی عزیزم حتمااااا تهیه میکنم واسش😍😍😍😍😍خیلی ذوق دارم واسه اسباب بازی خریدنش

فقط اینکه من واسه جای دستشوییش خیلی مشکل دارم الان یه باکس رو باز داره که میره میشینه اونجا بعد خیلی چند میزنه تو خاکش 

بله ایران هم لوازم تحریری ها داشتند. همه این لیزر اسباب بازی ها نور قرمز دارند، ولی نمی دونم دلیل خا ...

ممنونم از راهنماییت عزیزم❤❤❤

چقدر عااااالی عزیزم حتمااااا تهیه میکنم واسش😍😍😍😍😍خیلی ذوق دارم واسه اسباب بازی خریدنش فقط اینک ...

آره چنگ میزنه تو خاکش.بزار بزنه. طبیعتشه .از خاکش هم کنار باکس روی سرامیک خونه ممکنه بریزه.

آره چنگ میزنه تو خاکش.بزار بزنه. طبیعتشه .از خاکش هم کنار باکس روی سرامیک خونه ممکنه بریزه.

اره میریزه هی جارو برقی میکشم هر روز خیلی شیطونه😍😂😂😂😂ببین قیافشو

اره میریزه هی جارو برقی میکشم هر روز خیلی شیطونه😍😂😂😂😂ببین قیافشو

ننه قربونش بررررم  😘😘😘😘😘💝💝💙💝💚