2777
2789
عنوان

افسردگی

120 بازدید | 15 پست

کیا افسردگی داشتن درمان کردن 

دارو خوردین 

یا روانشناس رفتین 

یا خودتون تلاش کردین

میشه واسه خونه دار شدنمون و رونق گرفتن شغل شوهرم صلوات بفرستید 🙏*اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم*🙏 *و قل رب انزلنی منزلا مبارکا و انت خیرالمنزلین* 🙏یا الله 🙏♥️  خدایا دست همسرمو بگیر که جز تو کسی رو نداره🥺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بالاخره رفتم دکتر اما تازگیا فعلا اتفاقی نیفتاده

لطفا به چیزایی که خودت هیچ نقشی تو به دست آوردنشون نداشتی افتخار نکن! مثل: چهره، قد، رنگ چشم، ماه تولد، ثروت خانوادگی... به شعورت افتخار کن، به تعداد کتابایی که خوندی،اصالت، مهربونی، انسانیت...❤
من عادت کردم

سختههه مخصوصا اگه بچه هم داشته باشی

میشه واسه خونه دار شدنمون و رونق گرفتن شغل شوهرم صلوات بفرستید 🙏*اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم*🙏 *و قل رب انزلنی منزلا مبارکا و انت خیرالمنزلین* 🙏یا الله 🙏♥️  خدایا دست همسرمو بگیر که جز تو کسی رو نداره🥺
هیچ کس نمتونه کاری کنه جز خود فرد  باشگاه _کار_سرگرمی

درسته

بالاخره رفتم دکتر اما تازگیا فعلا اتفاقی نیفتاده

خیره عزیزجان

من هر سه مورد...بعد از فوت پدرم افسردگی حاد داشتم. یکسال درمان دارویی، مشاور و خودم هم سعی می کردم نکاتی که مشاور میگه، را گوش کنم و به خودم کمک کنم. بعد از یکسال درمان شدم و دارو را زیر نظر دکتر قطع کردم. 

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
چندسال هست که هست ،ازبین نمیره ،قرص و مشاور خوب بوده کنترل شده  ولی درمان قطعی وجود نداره

🥲

من هر سه مورد...بعد از فوت پدرم افسردگی حاد داشتم. یکسال درمان دارویی، مشاور و خودم هم سعی می کردم ن ...

خدا رو شکر 

بعضی وقتا آدم نیاز داره با کسی حرف بزنه

اره از این نظر موافقم

ولی از جهت های دیگ بنظرم فقط و فقط خود فرد تاثیر داره چون بقیه فقط هی شروع میکنن به نصیحت کردن و ترحم و کسی ک افسردگی داره واقعا اینا حالشو بدتر میکنه 

آدم افسرده معمولا کسل و بی حاله حتی حوصله ی کاری هم نداره یا چیزی خوشحالش نمیکنه .ولی اگ بره سرکاری ک دوست داره یا باشگاه بره رشته ی ک دوست داره کلا خودشو با کارهای ک دوست داره مشغول کنه خییییلی زود نتیجه میبینه 

من خودم افسردگی داشتم، هی سرمو گرم میکردم با کتاب و موسیقی و ... یه دو ساعت خوب میشدم دوباره افسردگی و ناراحتیم برمیگشت. رفتم پیش روانشناس، تقریبا 7 ماه زیر نظر روانشناس تو کلینیک مهربد بودم، خیلی خیلی بهتر شدم. به همه پیشنهاد میدم تا بدتر نشدن برن پیش روانشناس حتما مخصوصا اینکه افسردگی در زنان شایع تره