2777
2789
عنوان

وسواس غسل

262 بازدید | 15 پست

بچه ها من وسواس غسل داره دیوونه‌م میکنه به وسواس وضومم سرایت کرده....من بعد از ۹روز  ک پریود بودم چک کردم دیدم ترشحاتم مثل دوران پاکیم شده ولی یه چیز اندازه سر سوزن سیاه توی دستمال کنار ترشحات بود ک همش ذهنم درگیرشه بعدش گفتم خب پاکه رفتم غسل الان باورتون میشه یک هفته‌س ذهنم گیر اونه.... امروزم رفتم دوباره غسل کردم بعد مثل احمقا پودر موبر زدم پشت بازوم چندتا مو حالت فرخوردگی و مرده پیدا کردن همش فکر میکنم این مانع غسلم بوده فردام میخاستم روزه قضا بگیرم چکار کنم با این اوضاع😥😥😥😥😥

عزیزم این وسواسها را بیخیالش شو تا از اصل معنویت اعمالت لذت ببری و نزدیکی به خدا را حس کنی

لطفاً زیر 22 سال در تاپیکهای من شرکت نکنند، با تشکر. چون تجربه هاشون کاملا متفاوته.                وقتی به این فکر میکنم که یه عده از آدما وااااقعا فاقد درک و فهم و شعور هستند، خیییلی از این دنیا میترسم.     آقایون، درخواست دوستی ندید                  کاربر جدید نیستم دوستای گلم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اعتنا نکن وسوسه ی شیطانه برای اینکه روزه نگیری 

شاید باورت نشه اما حرفت عین حقیقته

چیزی که چند سال پیش باعث شد اعمال دینیمو بزارم کنار

وااااای وسواس من خیلی بدتر از مال اسی بود 😔😔 

لطفاً زیر 22 سال در تاپیکهای من شرکت نکنند، با تشکر. چون تجربه هاشون کاملا متفاوته.                وقتی به این فکر میکنم که یه عده از آدما وااااقعا فاقد درک و فهم و شعور هستند، خیییلی از این دنیا میترسم.     آقایون، درخواست دوستی ندید                  کاربر جدید نیستم دوستای گلم

حالا من زیر دوش موقع غسل هی شک میکنم که درست غسل کردم یا نه،دو سه بار انجام میدم🤦🏻‍♀️

منم😥😥😥😥 بعد میگم نکنه غسل های دیگه ب گردنم واجب شده یه مافی‌الذمه هم میزنم بر بدن🤦🏻‍♀️

شاید باورت نشه اما حرفت عین حقیقته چیزی که چند سال پیش باعث شد اعمال دینیمو بزارم کنار وااااای وسو ...

چون خودم برادر وسواسی داشتم و تا ته این داستانو دیدم

دقیقا میدونم ک الان اول راه اسی هستش

اگه الان جلوشو نگیره تا آخر عمر نمی تونه کنترلش کنه

إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَيْئًا أَنْ يَقُولَ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ                وقتی خدا بگه باش، پس میشود💙
منم😥😥😥😥 بعد میگم نکنه غسل های دیگه ب گردنم واجب شده یه مافی‌الذمه هم میزنم بر بدن🤦🏻‍♀️

اون مگه سالی یه بار نیس؟من اونو آخر سال انجام میدم هرچی غسل گردنمه تو سال رو بشوره ببره

مگه امضا هم باید بزنیم؟به من گفتن همه چی با کاروانه🤷🏻‍♀️
عزیزم این وسواسها را بیخیالش شو تا از اصل معنویت اعمالت لذت ببری و نزدیکی به خدا را حس کنی

باورتون میشه بخاطر این وسواسا منی ک از ۹سالگی نمازام قضا نمیشد نزدیک ب ۷ ماه بود بخاطر وسواس نماز نمیخوندم😥 الان سه روزه دارم مثل سابق میخونم اما هی میگم غسلت ک درست نیست حالا تو نماز بخون😭😭😭

شاید باورت نشه اما حرفت عین حقیقته چیزی که چند سال پیش باعث شد اعمال دینیمو بزارم کنار وااااای وسو ...

من وسواس طهارت داشتم، وسواس فکری ، وسواس غسل، وضو. نجسی پاکی ....

اون مگه سالی یه بار نیس؟من اونو آخر سال انجام میدم هرچی غسل گردنمه تو سال رو بشوره ببره

نه بابا وقتی چندتا غسل بر گردن ادمه یا شک داره غسلی بر گردنمونه میتونیم بجای همه انجام بدیم

باورتون میشه بخاطر این وسواسا منی ک از ۹سالگی نمازام قضا نمیشد نزدیک ب ۷ ماه بود بخاطر وسواس نماز نم ...

یاد اون روزای خودم افتادم 

یاد اون روزای خودم افتادم 

دلم تنگ شده بود واسه نماز و ارتباطم با خدا انقدر چسبید این سه روز هرچند با این فکر دیواانه کننده.....

اما بخاطر نماز نخوندنم کلی حال بد تجربه کردم ناامیدی، درموندگی و.....

دلم تنگ شده بود واسه نماز و ارتباطم با خدا انقدر چسبید این سه روز هرچند با این فکر دیواانه کننده.... ...

وسواسو بزار کنار

از ارتباطت با خدا لذت ببر