بچه ها من وسواس غسل داره دیوونهم میکنه به وسواس وضومم سرایت کرده....من بعد از ۹روز ک پریود بودم چک کردم دیدم ترشحاتم مثل دوران پاکیم شده ولی یه چیز اندازه سر سوزن سیاه توی دستمال کنار ترشحات بود ک همش ذهنم درگیرشه بعدش گفتم خب پاکه رفتم غسل الان باورتون میشه یک هفتهس ذهنم گیر اونه.... امروزم رفتم دوباره غسل کردم بعد مثل احمقا پودر موبر زدم پشت بازوم چندتا مو حالت فرخوردگی و مرده پیدا کردن همش فکر میکنم این مانع غسلم بوده فردام میخاستم روزه قضا بگیرم چکار کنم با این اوضاع😥😥😥😥😥
عزیزم این وسواسها را بیخیالش شو تا از اصل معنویت اعمالت لذت ببری و نزدیکی به خدا را حس کنی
لطفاً زیر 22 سال در تاپیکهای من شرکت نکنند، با تشکر. چون تجربه هاشون کاملا متفاوته. وقتی به این فکر میکنم که یه عده از آدما وااااقعا فاقد درک و فهم و شعور هستند، خیییلی از این دنیا میترسم. آقایون، درخواست دوستی ندیدکاربر جدید نیستم دوستای گلم
چیزی که چند سال پیش باعث شد اعمال دینیمو بزارم کنار
وااااای وسواس من خیلی بدتر از مال اسی بود 😔😔
لطفاً زیر 22 سال در تاپیکهای من شرکت نکنند، با تشکر. چون تجربه هاشون کاملا متفاوته. وقتی به این فکر میکنم که یه عده از آدما وااااقعا فاقد درک و فهم و شعور هستند، خیییلی از این دنیا میترسم. آقایون، درخواست دوستی ندیدکاربر جدید نیستم دوستای گلم
عزیزم این وسواسها را بیخیالش شو تا از اصل معنویت اعمالت لذت ببری و نزدیکی به خدا را حس کنی
باورتون میشه بخاطر این وسواسا منی ک از ۹سالگی نمازام قضا نمیشد نزدیک ب ۷ ماه بود بخاطر وسواس نماز نمیخوندم😥 الان سه روزه دارم مثل سابق میخونم اما هی میگم غسلت ک درست نیست حالا تو نماز بخون😭😭😭
باورتون میشه بخاطر این وسواسا منی ک از ۹سالگی نمازام قضا نمیشد نزدیک ب ۷ ماه بود بخاطر وسواس نماز نم ...
یاد اون روزای خودم افتادم
دلم تنگ شده بود واسه نماز و ارتباطم با خدا انقدر چسبید این سه روز هرچند با این فکر دیواانه کننده.... ...
وسواسو بزار کنار
از ارتباطت با خدا لذت ببر