2777
2789
عنوان

مغز خر خوردم🐒🐒🐴🐴

456 بازدید | 8 پست

کیبوردشو عوض کرده بود بعضی وقتا هم انگلیسی پیام میداد شک کرده بودم حتی یه پست گذاشت اینستا دختره زیرش از اینا گذاشته بود😍 دختره سنش کم ولی موهاش کامل بلوند بود شبیه خارجیا 

اینهمه باهاش رفتم بیرون آخرش برگشت بهم گفت میرم خارج اینجا نمیمونم خارج حکم فلان شهر رو داره برام(شهر عشق سابقش که به خاطر یه دکتر ولش کرد)

بعدش فهمیدم که بلهههه این مو بلونده ایرانی بوده ولی الان خارج زندگی میکنه و همزمان با اینم رابطه داره🙃

با همه ی اینا منِ خر دلم نمیاد وقتی زنگ میزنه بد باهاش حرف بزنم یا سرد باشم ........

اعصابم خورده

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به این رفتارش که بی‌حرمتی و توهین بهت هست فکر کنی جواب تلفن هاشو نمیدی  

هست ولی هر چی بدتر جوابشو بدم نشون میده چقدر سوختم این ناراحتم میکنه 

انگار عادی حرف میزنم که فک کنه برام مهم نیست 

نمیدونم چمه

هست ولی هر چی بدتر جوابشو بدم نشون میده چقدر سوختم این ناراحتم میکنه  انگار عادی حرف میزنم که ...

اولا مهم نیست اون چی فکر میکنه، مگر برای اون مهم. بود تو چی فکر می کنی؟!   میتونی آخرین بار ک زنگ زد بگی دیگه ازدواج کردی دوست ندارم با مرد متاهل صحبتی داشته باشم درست نیست دیگه زنگ. نزن. اگر زد بهانه داری که دیگه جوابشو ندی اصلا.... یا اینکه الکی بگی دارم ازدواج میکنم دیگه تماس نگیر.. بازم زنگ زد جوابش ندی اصلا 

اولا مهم نیست اون چی فکر میکنه، مگر برای اون مهم. بود تو چی فکر می کنی؟!   میتونی آخرین با ...

سری آخر بعد اینهمه حرف گفت یه روز باید ببینمت گفتم دیگه هیچوقت نمیام 

دیگه کلا قطع میکنم ارتباطم رو