2777
2789
جانم ؟ 

عزیزم من داخل هیئت مدیره ساختمان هستم ۴نفر از اعضا اتفاق نظر داریم برای شکایت از یک نفرو استشهاد هم جمع کردیم اما مدیر نمیاد جلو چکار کنیم

خدایا یاری کند قلبی را که در آرزوی چیزیست که در تقدیرش نیست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم من داخل هیئت مدیره ساختمان هستم ۴نفر از اعضا اتفاق نظر داریم برای شکایت از یک نفرو استشهاد هم ...

فکر میکنم اعضای هیئت مدیره داری حق رای مساوی هستن . نیازی نیست ایشون تایید کنه اکثریت آرا حائز اهمیت است 

چیکال با مدیر دارید ازچه جهت شکایت میخواید بکنید

از مدیر نمی‌خوایم شکایت کنیم از یکی از ساکنین.میخواستم بگم بدون مدیر میشه هیئت مدیرها بره شکایت کنه.هزینه های شارژ آب ..حتی نشتی پارکینگ و تخریب پارکینگ رو یکی از ساکنین یه سالی هست نمیده

فکر میکنم اعضای هیئت مدیره داری حق رای مساوی هستن . نیازی نیست ایشون تایید کنه اکثریت آرا حائز اهمیت ...

از کجا باید اقدام کنیم بخدا یه سال هست این آقا با گردن کلفتی نه شارژ نه آب میده...کف خونه اش نم داده به پارکینگ پیگیر نمیشه 

از کجا باید اقدام کنیم بخدا یه سال هست این آقا با گردن کلفتی نه شارژ نه آب میده...کف خونه اش نم داده ...

یک نفر به نمایندگی از بقیه انتخاب شه تشریف ببرید شورای حل اختلاف محله و مشکلتون رو مطرح کنید . از مسجد محله و ریش سفیدان هم می توانید کمک بگیرید 

یک نفر به نمایندگی از بقیه انتخاب شه تشریف ببرید شورای حل اختلاف محله و مشکلتون رو مطرح کنید . از مس ...

گقتن باید بریم دفتر خدمات قضایی اظهار نامه بفرستیم؟؟

بله

مرحله اول مدیر ساختمون باید به دفتر خدمات قضایی  مراجعه و اظهارنامه‌ به اسم مالک یا مستأجر تنظیم کنه. تو متن اظهارنامه به مبلغ بدهی شخص و مدتی که پرداختش به تعویق افتاده  اشاره می‌شه

مبلغ بدهی چقدره 

کاربری دست دو نفره