2821
2789
عنوان

برادرشوهر

2302 بازدید | 78 پست

بچه ها خونه پدرشوهرم بودیم جاریم داشت به رنگ شالم اشاره می‌کرد میگف اینجور توسی هست فلان پارچه تدی بچم بعد برادرهمسرم رد شد فک می‌کرد جاریم داره درمورد پالتوم نظر میده به خانمش و من گف که اینم چیزیه رنگ شتری همرنگ صورتش هم شده اینم چیزیه ول کن و...بعد رو کرد به من گف از اینا میخوای پوشت شتر و گوسفند تا دلت بخواد برات بیارم من جا خوردم از بی ادبیش هاج و واج موندم

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

اونوقت خودم آدم جدی هستم ابدا هم اهل مسخره کردن دیگران نیستم نمیدونم چطور به خودش این اجازه رو میده ...

چون شوهرمون نمیزنن از دهنشون ... من به شوهرم گفتم میگه خودت جوابشو بده من چیکار کنم

من خواهرم تایه چی ازخواده شوهرش میبینه یا میشنوه تا زنگشون نزنه حرف دلشو نزنه آروم نمیشینه ولی منم ح ...

خواهرت مگه اونمکقع جواب نمیده که بعدا زنگ میزنه ... زیاد نقطه ضعف نشون نده

برادرشوهر منم دوهفته قبل پیش زنش به من گفت چرا کپیدی روی مبل پاشو کمک کن منم لال و بی زبون فقط نگاش ...

چقد زشت بنظرم اینجور مردا خیلی خاله زنکن میخوان جلو خانوماشون خودی نشون بدن

چی گفتی تو حسوده

والا هنگ کردم از بی ادبی بش گفتم اگه مث این هست بیار چرا که نه بعدشم برو برا خانمت بگیر که دنبال تدی میگرده در به در

ولی جوابم باب دلم نبود اصلا باید میگفتم تو بحثی که خانمانس شما دخالت نکنی بهتره..مثلا برادرشوهر بزرگمهر خیر سرش