2777
2789
عنوان

موی فر

79 بازدید | 4 پست

بچه ها توروخدااااااا اگه کسی میدونه کمکم کنه بخدا اگه مشکلم حل شه تا دعاش میکنم.من یک ساله زایمان کردم اوایل ریزش موی وحشتتتتتتناکی داشتم طوری که جلوی سرم خیلی کچل شد.ولی دوته ترفند یاد گرفتم و ریزششو کم کردم.الان دوباره درومده اونجا هایی که ریخته بود.ولی فر شده خیلی بد فرمیخوره فکر میکردم چون کوتاهه فر میخوره ولی ظاهرا ربطی نداره تورخدا بگید چیکار کنم صاف شه جلوی موهام اینطوریه.بعد موهامم چرب هست خشک نیست

چطوری رزیش و کم کردی؟

برای صافی من فقط کراتین و احیا و اینچیزا رو میدونم

بیا عروسکاموببین😍...کانال عروسکسازی من رو تو ایتا سر بزن.   https://eitaa.com/gisooarusak     تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport              

موهای منم قبلا صاف و سالم بودن الان فر میخورم

سرم مو تا حدی خوب می‌کنه ولی برای لخت شدن همونا که گفتم بالا

بیا عروسکاموببین😍...کانال عروسکسازی من رو تو ایتا سر بزن.   https://eitaa.com/gisooarusak     تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport              

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

صافی با اتو مو و برس حرارتی یا کراتین و... میشه ولی اینا به مو آسیب میزنند... اگر با روغن هایی مثل زیتون و کرچک چرب کنید، فرهاش یکم از هم باز میشه و بهتر میشه...

#موقت: یه سوئدی همسر ایرانیش که اسمش سمیه هست رو به قتل رسوند و جسدش رو داخل فرش ایرانی پیچید و به دریا انداخت قبل از این قتل هم سمیه سه بار از همسرش شکایت کرده ولی قبل از رسیدن به دادگاه، شکایت هاشو پس گرفته... حالا فکر میکنید این مرد قاتل اعدام میشه؟ خیر! حداکثر مجازات اونجا حبس ابده... بله همونطور که می‌بینید قوانین ایران خیلی زنه ولی تو قوانین کشور های غربی از خانوما خیلی خوب حمایت میشه😏 # فرزندان خود را زیاد ببوسید زیرا برای شما در هر بوسیدن درجه ای است.(پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله و سلم) * امام صادق علیه السلام فرمود: کسی که فرزندش راببوسد، خداوند عزوجل برای او ثواب مینویسد و کسی که او(فرزندش) را شاد کند، خداوند در روز قیامت او را شاد خواهد کرد و کسی که قرآن به فرزندش بیاموزد، پدر و مادرش دعوت میشوند و دو حله(لباس نو و فاخر) بر آنان پوشیده میشود که از نور آنها، چهره های بهشتیان نورانی میگردد. * پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله وسلم فرمود: لعنت خدا بر کسی که حیوان ها را مُثله نماید. (مثله کردن در کل یعنی بریدن و جداکردن اعضای بدن ... درمورد حیوانات مثلا کندن پای مورچه و بال مگس، یا بریدن گوش و دم چهارپایان) * در حدیثی مشابه از حضرت علی علیه السلام نقل شده است که: از پیامبر شنیدم که می فرمود مبادا موجود زنده ای را مُثله کنید، اگرچه سگ هار باشد * پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله و سلم فرمود: هر حیوانی - پرنده یا غیر پرنده - که به ناحق کشته شود در روز قیامت از قاتل خود شکایت خواهد کرد *
چطوری رزیش و کم کردی؟ برای صافی من فقط کراتین و احیا و اینچیزا رو میدونم

ریزشمو روغان ارگان و اینکه موهامو چند قسمت میکردم و بعد برس میزدم خیلی راحت تر برس میخورد و خیلی کمتر میریخت.روغان ارگان هم تا حد زیادی کمکم کرد

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز