2777
2789

ما دوهفته دیگه میخاییم بریم کیش.سه سال پیش رفتم .رستوران خوب کجا برم؟هتل فعلا شایگان رو در نظر دارم نظرتون چیه؟ویدا و فلامینگو هم میگن خوبه.دوتا بچه کوچک دارم چه تفریحی بریم که بهشون خوش بگذره؟قبا غواصی و پاراسال و کشتی تفریحی رو رفتم.بیشتر بچه ها برام مهمن

برید پارک ابی😍

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان سر د نیست برای پارک آبی؟

اونجا گرمه 

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
هتل شایگان من چند بار رفتم چون اولین بار ماه عسل رفتیم دفعه های بعد بحاطر زنده کردن خاطرات رفتیم اون ...

حالا خوبه ؟تو همین نی نی سایت والا تعریفشو کردن .صبحانه اش خوبه؟اتاقاش خفه نیست؟

من ماه پیش کیش بودم هتل ما هم دقیقا کنار فلامینگو بود اما جای هتل آرامیس و دور و برش رو من خیلی بیشتر دوست داشتم ولی خوب موقع انتخاب هتل ها خیلی سخت بود و من یکی رو انتخاب کردم 

بعد اونجا میدیدم ما چقدر باید راه بریم تا ساحل و بازار ولی هتل های دیگه خیلی جاشون خوب بود به نظرم دقیق هر هتل رو تو نقشه بزنید ببینید کدوم خیلی نزدیک هست مثلا آرامیس آرامش اینا نزدیک تر به ساحل و بازار ها هستن 

هر جا رفتی هتل پارس نیک نرو که خیلی بد بود 

برا غذا هم رستوران دارچین و هواری ما رفتیم خیلی خوب بودن

کوه نور هم میگن خوبه ما نرفتیم 

تفریح هم من عاشق شاتل شدم دو بار رفتیم اگه دوباره برم روزی دو بار میرم🤤🤤🤤

حتما هم موتور بگیرید ما ساحل کشتی یونانی موتور گرفتیم تا ساحل هور که مسیرش عالیه و تا هتل ترنج میرفتیم عااالی بود🤩🤩

حسابی خوش بگذره

در اگر بر تو ببندد مَرو و صبر کن آنجا🍃ز پسِ صبر،تو را او به سرِ صدر نشاند🍃و اگر بر تو ببندد همه رَه ها و گُذرها🍃 رهِ پنهان بنماید که کَس آن راه نداند♥

اخه ما سه سال پیش دقیقا دی ماه رفتیم کیش‌تو آب دریا که اصلا نمیشد رفت غواصی رفتیم ما منجمد شدیم ولی ...

پارک آبیش نوشته بود امکانات گرم کننده داره

من ماه پیش کیش بودم هتل ما هم دقیقا کنار فلامینگو بود اما جای هتل آرامیس و دور و برش رو من خیلی بیشت ...

راستی هتل ترنج داخلش میشه رفت و دید؟برای عکس و کافی شاپ و اینا!