2777
2789

من اصلا از پس کارهای خونه م برنمیام . یکساله عروسی کردم. کارها خیلی خسته ام میکنه . برنامه ریزی هم کردم مثلا یک روز فقط سرویس رو میشورم و گردگیری میکنم . اما فرداش دوباره سرویس کثیف میشه شستنش هم برام زمان بره نمیدونم چجوری بعضیا ده دقیقه ای دستشویی میشورن برای من یکساعت طول میکشه اول آینه دستشویی و کابینتشو تمیز میکنم ده دقیقه بعد روشویی رو جرمیگیر میزنم اونم ده دقیقه بعد کف خود دستشویی رو میشورم با رخشا و  وایتکس بعد جرمگیر میریزم تو کاسه سطل آشغال و جا دستمالی رو دستمال میکشم و مشماشو تعویض میکنم همه اینا یکساعت طول میکشه روهم... بعد فرداش دوباره میبینم مو روی روشویی هست یا به شیشه ش آب پاچیده یا به سطل آب پاچیده یا کاسه کثیفه . یا گردگیری میکنم میزتوالتمو رد دستمال میمونه رو شیشه آینه اش 😭😭 بازم یه لایه خاک میبینم هست بااینکه همین الان دستمال کشیدم . گازم هربار که چایی میریزم آب از زیر قوری و کتری میریزه روش مثلا میام آشپزی کنم از کتری آب میریزم رو خورشت آبش میپاچه بیرون از قابلمه یا اگه کتری رو گاز باشه آبش بریزه رو گازم لکه ی آب میمونه آهک میبنده هیچجوری هم نمیره . یا مثلا موقع ظرف شستن آب میپاچه روی لباسشوییم و کابینتا اونام کثیف میکنه بااینکه شدت آب رو کم میکنم بعد هر ظرف شستن هم ولو یه لیوان باید سینک رو خشک کنم چون آهک میبنده . واقعا خسته شدم همش تمیز میکنم ولی بازم کثیفه همه جا 

منم همش کار دارم...بیکارنمیشم😐😐😐

مخصوصا همسایه مادرشوهر هستم

همش میان و میرن

شوهرم نجاره... تو یه سانحه یه دستش قطع شده،واون لحظه امید منم قطع شد.... شوهرم ترک و خودمم کوردم .....پرستار بودم ولی بخاطر بچه هام ادامه ندادم سنم کمه ولی دردم زیاده.... ولی خداروشکر۷تاخواهر خوب دارم... لطفا درمورد امضام هیچی نپرسید. ....

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وسواس داری مال منم همه اینا میشه ولی تند تند تمیز نمیکنم

آخه خونه یسری ها میرم شده سرزده هم رفتم بخدا انقدر تمیزه مثلا میبینم رو گازشون یه لکه هم نیست ولی برای من کافیه چند قطره آب خالی بریزه آهک میبنده یا سرویسشون کاملا تمیزه 

آخه خونه یسری ها میرم شده سرزده هم رفتم بخدا انقدر تمیزه مثلا میبینم رو گازشون یه لکه هم نیست ولی بر ...

سخت نگیر

اونا سخت میگیرن

بخوای هر دقیقه تمیز باشه خونت پیر میشی

چون هر دقیقه آب میپپاشه ی جا

پَ بُزرگــــ   میشــــَـم...واسه هر کـــی که کوچـــــیکم کرد.... 

منم یه سال نیس ازدواج کردم ولی مث تو سخت نمیگیرم

مثلا رو گازم آلومینیوم زدم که هر دقیقه پاک نکنم

آدم جیگرش خون میشه

عزیزم منم مثل خودتم بعضیا وقتی بهم میگن خونه چکار میکنی حوصلت سز نمیره مغزم سوت میکشه منم دوساله عروسی کردم هرروز باید تی بکشم جارو بزنم گردگیری کنم نکنم افتضاح گرد میگیره موندم گرده رو سرامیک از کجا میاد سرویس بهداشتی گاهی روز دوبار  راستش بنظرم ماها وسواس هم داریم وگرنه بعضیا هفته ب هفته جارو میزنن

و خدایی که اسپانسر تموم آرزوهای منه⁦❤️⁩الا بذکرالله تطمئن القلوب⁦❤️⁩⁦❤️⁩💚💚یارزاق💚💚منتظر معجزه های بزرگت هستم💚💚پنج تا صلوات به نیت پنج تن بفرست عزیزی که امضامو میخونی💚💚دختری از دیاردریای خزر🌊⁦🌦️💚که مازندران شهر مایاد باد همیشه برو بومش آباد بود💚⁩زنان زاده ی دی را هراسی نیست از سرمازمستان  فصل سرما نیست زمستان  فصل گرم  عاشقان  غرق  زیباییست زمستان  فصل  اغازیست  که  پایانش  پر از شادیست  
امیدوارم پس فردا واریس و دیسک کمر نگیریم 

دقیقا

شوهرم نجاره... تو یه سانحه یه دستش قطع شده،واون لحظه امید منم قطع شد.... شوهرم ترک و خودمم کوردم .....پرستار بودم ولی بخاطر بچه هام ادامه ندادم سنم کمه ولی دردم زیاده.... ولی خداروشکر۷تاخواهر خوب دارم... لطفا درمورد امضام هیچی نپرسید. ....

منم یه سال نیس ازدواج کردم ولی مث تو سخت نمیگیرم مثلا رو گازم آلومینیوم زدم که هر دقیقه پاک نکنم آ ...

میشه برنامه تمیزکاریتو بگی ؟ مثلا تو دیوارای خونه یا کلید پریزا در اتاقا اینا هم تمیز میکنی مداوم ؟ مثلا گردگیری میکنی میبینی بازم یکم خاک هست یا برای من اینجوریه؟  

عزیزم منم مثل خودتم بعضیا وقتی بهم میگن خونه چکار میکنی حوصلت سز نمیره مغزم سوت میکشه منم دوساله عرو ...

وای دقیقا عین من همش بهم میگن حوصلت سر نمیره تو خونه منم هاج و واج میمونم که چی میگن اینا نمیدونن من از صبح تا شب سره پام . مثلا شوهر من پفک خورده یا هرچی دستش کثیفه میره همونجوری میزنه به کلید پریزا یه دستمال دستمه همش باید تمیز کنم دوروز تمیز نمیکنم انقدر لکه روشه انگار یه ساله تمیز نکردم 

میشه برنامه تمیزکاریتو بگی ؟ مثلا تو دیوارای خونه یا کلید پریزا در اتاقا اینا هم تمیز میکنی مداوم ؟ ...

نه بابا اصلا

من گازو آلومینیوم کشیدم که ماهی ی بارر یا روی آلومینیومو تمیز میکنم یا اگه افتضاح باشه عوضش میکنم

دو هفته ی بار جارو میزنم

گردگیری چی بشه ببینم خیلی خاک گرفته گردگیریی کنم

لباسا ببینم خیلی جمعع شدن ریختن تو اتاق کشوهارو مرتب میکنم

نه بابا اصلا من گازو آلومینیوم کشیدم که ماهی ی بارر یا روی آلومینیومو تمیز میکنم یا اگه افتضاح باشه ...

وای خوشبحالت خوبه که ذهنت آرومه اینجوری من ذهنم بهم میریزه اگه خونه نامرتب باشه 

نه بابا اصلا من گازو آلومینیوم کشیدم که ماهی ی بارر یا روی آلومینیومو تمیز میکنم یا اگه افتضاح باشه ...

شوهرت چجوریه؟ اون غر نمیزنه؟ من شوهرم کاملا بیخیال ینی ده روزم خونه مرتب نکنم اصلا چیزی نمیگه خودشم اصلا مرتب نیست ولی مشکل خودمم ذهنم آشفتس وقتی کثیفه