2777
2789
عنوان

به همسرم گفتم برای تو شیو نکردم

750 بازدید | 24 پست

قهر بودیم منم یک هغته پریود امروز رفتم حموم طبق روال قبل پریود شیو کردم اونم هی کرم میریخت میگفت اماده شدی واسه...  منم قهر بودم سر موضوعی قاطی کردم گفتم نه من بخاطر تو شیو نکردم(شخصی منظورم نبود منظورم این بود که همینجور کردم چون قهر بودیم نکردم که بخوایم....  کنیم)) بعد قاطی کرد دستم پیچوند گفت چی زر زدی رفتارش رو مخمه بهش حق بدم یا نه اون حرفم جور دیگه برداشت کرد باید ناراحت باشم. یا نه حق داشت 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چ پررو 🤣میگفتی آره آماده ام آماده

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

منم یه بار یه چیزی پروندم ولی برای من قشنگ انگار منظورم یه کی دیگه بود ولی یادم نیست چی گفتم

چون عقایدت باهام فرق داره دلیل نمیشه باهات جنگ کنم پس بیا با احترام تبادل نظر کنیم   

از دهنت در رفته دیگه ،،اشکال نداره خودتو ناراحت نکن 

حالا

خدا می گوید نگو بدون آن نمی توانم زندگی کنم ، تو را بدون آن هم زنده نگه می دارم وفصل عوض می شود ، سایه درختانی که سایه می افکنند خشک می شود ، صبر لبریز می شود، یار را که جان و دلت بود غریبه می شود و ذهنت متعجب می شود ، دشمن برمی خیزد و تبدیل به بهترین دوستت می شود ، دنیای غریبی است هر چیزی را که می گویی نمی شود اتفاق می افتد ،می گویی نمی اُفتم ، می افتی ، سقوط می کنی ، عجیب ترینش هم این است می گویی مردم اما زنده می مانی...:)

حالا نمی شد یه شکل دیگه انتقام بگیری .خوب اخرش چی شد ؟؟؟

دخترک له له کنان در حال رفتن به نانوایی بود .ادامسش رو تف کرد روی زمین .دم نانوایی دید اسکناسش نیست راه رفته را اینبار ارام برگشت روی زمین چشمش دنبال اسکناسش بود نزدیک ایستگاه اتوبوس اسکناس زیر پاشنه کفش خانمی بود ایستگاه شلوغ بود تا خواست جلو برود و به خانم بگوید پولم زیر پای شماس خانم سوار اتوبوس شد پول هم با کفش خانم رفت .اسکناس با ادامس به ته کفش خانم چسبیده بود 😐😐😐