2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ن دوستم پسرش تازه دنیا اومده

من یه چیزی بگم هیچوقت تا خودت تجربه نکردی به حرف کسی اعتماد نکن احتمالا ایشون با شوهرش ریخته داخل بهش نگفته یا خودش واقعا بچه میخولسته روش نشده بگه من سری پیش باردار شدم همسرم ربخته بود داخل الکی میگفت نریختم منم بکه نمیخواستم با کلی بدبختی سقط کزدم اخرش گفت من بهت نگفتم عصبی نشی

من یه چیزی بگم هیچوقت تا خودت تجربه نکردی به حرف کسی اعتماد نکن احتمالا ایشون با شوهرش ریخته داخل به ...

از کا...استفاده کرده بیچاره یماه قبلش سقط خارج رحمی داشت امپولایی زده بود دکتر گفته بود تا ۶ ماه حق بارداری نداری اصلا شوکه بود شوهرشم قسم خورده بود گف کا...استفاده کردم ادم دوروغگویی نیست اونوقت اینقد استرسم کشید سر بچش 

از کا...استفاده کرده بیچاره یماه قبلش سقط خارج رحمی داشت امپولایی زده بود دکتر گفته بود تا ۶ ماه حق ...

اگه با کاندوم بوده پس اصلا پیشاب هم نمیتونسته بره داخل که 

اگه با کاندوم بوده پس اصلا پیشاب هم نمیتونسته بره داخل که 

منم به پیشاب اعتقاد ندارم فک نکنم اسپرم داشته باشه پنج سال طبیعی جلو گیری کردم یه سال باردار بودم الانم ۵ ساله بازم طبیعی جلوگیری میکنم هیچ اتفاقی هم نیفتاده.

از آدم ها بت نسازید!خیانت است هم به خودتان ، هم به خودشان...
یعنی کاتدمم رو لحظه اخر گذاشته

اوایل طبیعی بعد گف ک گذاشته ک بعد ده دیقه ارض....شده با این تعاریف میتونه پیشاب شده .من خودم ۵ سال ب همین شکل جلوگیری کردم مشکلی نبود تا خودم خواستم اقدام کنم و جاوگیری برداشتم برای یکی اینطوره دیگ

دکتر مگه میفهمه دقبقا از اب تشکیل شده یا پیشاب مثلا اگه منو ببینه میفهمه حاصل کدومم؟😄

😒من دوروغی ندارم بشما بگم طبق گفته های دوستم گفتم و ادم صادقی هست هرچیزی امکان داره و اینو میدونم ک شما پزشک نیستید فقط میتونید بخندید علمشو ک ندارید بای