2777
2789
عنوان

بوی بد دهان

| مشاهده متن کامل بحث + 15332 بازدید | 46 پست

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

بعد از کلی زیر و رو کردن تاپیک ها و سایت های فارسی که هییچ فایده ای نداشت رفتم سایت های خارجی و مقا ...

مرسی صنم مهربون خیلی کامل و دقیق توضیح دادی متاسفانه من الان دیدم که جوابمو دادی. حتما امتحان میکنم اگه جواب بده کلی دعات میکنم

نه هر بسته اش که واسه دو هفته هست حدود ۸۰ هزارتومنه الان  صبح یدونه عصر یدونه داخل بروشورش هم ...

شما همچنان مشکلت برنگشته با این قرصا؟ عوارض خاصی نداشته برات مصرف قرصا؟ میشه دقیقا اسم قرصایی که استفاده میکنی با تعدادشون بنویسی عزیزم

شما همچنان مشکلت برنگشته با این قرصا؟ عوارض خاصی نداشته برات مصرف قرصا؟ میشه دقیقا اسم قرصایی که است ...

سلام نه برنگشته . عوارضی هم نداره . از پزشک هم پرسیدم گفت مشکلی نداره مصرف اش . کپسول پایلوشات و قرص مکیدنی لاکتوگام

سلام نه برنگشته . عوارضی هم نداره . از پزشک هم پرسیدم گفت مشکلی نداره مصرف اش . کپسول پایلوشات و قرص ...

سلام صنم جان شما همچنان همون قرص هارو استفاده میکنی و بوی دهانت کامل برطرف شده؟

سلام نه برنگشته . عوارضی هم نداره . از پزشک هم پرسیدم گفت مشکلی نداره مصرف اش . کپسول پایلوشات و قرص ...

سلام عزیزم منم دارم پایلوشات میخورم با لاکتول ظهرلاکتول و شب و صب پایلوشات

پنج روز میخورم اما هیچی شما بعد چن روز اوکی شد 

ایره هوا گریه جورخون ناو ریه 💔بوراو خفگی کشتم ای شهر اکسیژن نیه💔
سلام عزیزم منم دارم پایلوشات میخورم با لاکتول ظهرلاکتول و شب و صب پایلوشاتپنج روز میخورم اما هیچی شم ...

قبلش چند هفته میترونیدازول بخور بعد به محض قطع کردنش دوباره مصرف پروبیوتیک رو شروع کن

قبلش چند هفته میترونیدازول بخور بعد به محض قطع کردنش دوباره مصرف پروبیوتیک رو شروع کن

فقط یبار بخورم  یابعد اگه بو برگشت باز مترونیدازول بخورم؟؟

ایره هوا گریه جورخون ناو ریه 💔بوراو خفگی کشتم ای شهر اکسیژن نیه💔
فقط یبار بخورم یابعد اگه بو برگشت باز مترونیدازول بخورم؟؟

نه ضرر داره همون یه دوره چند هفته ای بخور و بعدش مصرف پروبیوتیک رو قطع یا کم نکن که اون باکتری های مضر دوباره تولید نشن