2777
2789
عنوان

بوی بد دهان

| مشاهده متن کامل بحث + 13447 بازدید | 46 پست
سلام منم‌مشکل تورو دارم منم وقتی میترونیدارول مصرف میکنم برطرف میشه ولی وقتی نمیخورم بازم همونجوریه ...

علت رو نگفتن که چرا اینطوری میشه ...ولی گفتن هر ماه سه روز صبح و شب مترونیدازول بخور ( یعنی 6 تا در ماه) ...گرچه بازم سه روز بعد از اینکه قطع میکنم مشکل برمیگرده

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ینی سه روز هم صبح هم شب یدونه؟

آره ... بعد یه چیز دیگه هم دادن ...شربت زنیان kDS

طبیعی هست فقط زنیان و نعناع داخلشه 

اونم خییلی خوبه 

به من گفت بعد از ناهار و شام بخور 

ولی من فقط یک بار بعد از ناهار یا شام یه قاشق میخورم یعنی از دوزی که دکتر گفته کمتر .. خیلی بهتر شده اوضاع

سلام عزیزم مشکلت رفع شد؟ منم دقیقا شرایط تورو دارم

سلام عزیزم ، نه متاسفانه ....یکی از اقواممون پزشک هست میگن مشکل بخاطر هلیکوباکتر هست...یه نوع باکتری که توی معده رشد میکنه ...بیشتر ایرانی ها دارن ...الان دوباره دارو گرفتم ...انتی بیوتیک داده دارم مصرف میکنم...امیدوارم بعد از قطع مصرف و اتمام دوره اش مشکلم حل شده باشه

ضمنا طب سنتی هم رفتم بارهنگ و عرق نعنا و دوسین و اینجور چیزا داد ...خیلی هم مرتب حتی بیشتر از زمانی که گفته بودم استفاده کردم ولی باز بعد از قطع کردن دارو ها مشکلم برگشت و خلاصه بهم جواب نداد

سلام عزیزم ، نه متاسفانه ....یکی از اقواممون پزشک هست میگن مشکل بخاطر هلیکوباکتر هست...یه نوع باکتری ...

اوه.. منم همینطور. اگه هرشب یدونه میترونیدازول بخوری و قطع نکنی چی؟ البته اگه مشکلی پیش نیاد

اوه.. منم همینطور. اگه هرشب یدونه میترونیدازول بخوری و قطع نکنی چی؟ البته اگه مشکلی پیش نیاد

سلام ، مترونیدازول یک نوع آنتی بیوتیک هست و در کل مصرف آنتی بیوتیک به صورت مداوم وحشتناکه...بدنتون مقاوم میشه و خدای نکرده وقتی به یک بیماری جدی باکتریایی مبتلا بشید مثل ذات الریه ، دیگه دارو بهتون جواب نمیده

اما خبر خوب

راه حل رو پیدا کردم و نتیجه گرفتم ...انقدرررر آرامش دارم و تمام استرس و اضطرابم کمبود اعتماد به نفس ام ناشی از این مشکل از بین رفته 

بعد از کلی زیر و رو کردن تاپیک ها و سایت های فارسی که هییچ فایده ای نداشت

رفتم سایت های خارجی و مقالات پزشکی به زبان انگلیسی رو خوندم  و این توضیحات رو پیدا کردم.

ببین وقتی مترونیدازول میخوری و این بو از بین میره نشون دهنده اینه که شما یکسری باکتری در دستگاه گوارش ات داری مخصوصا معده و روده که این بوی بد رو تولید میکنند(ترکیبات سولفوریک یا گوگردی آزاد میکنن که بویی شبیه تخم مرغ گندیده داره)  و با مصرف انتی بیوتی(چرک خشک کن) این باکتری ها تا حد زیادی نابود میشن ...اما اون تعدادی که باقی میمونن و از دست انتی بیوتیک جون سالم در میبرن ، بعد از قطع مصرف انتی بیوتیک دوباره تکثیر میشن و دوباره جمعیت شون زیاد میشه و در نتیجه بوی بد برمیگرده 

به همین خاطر ریشه کنی دائمی هم امکان پذیر نیست(بخاطر مقاومت اون تعداد اندک باکتری ها به دارو)

حالا دو راه وجود داره 

۱) به قول خودت مصرف مداوم انتی بیوتیکی مثل مترونیدازول ...که اصلاااا خوب نیست و عوارض جدی داره(چون علاوه بر اینکه بدنت به انتی بیوتیک مقاوم میشه ،  باکتری های مفیدت رو هم از بین میبره و  دچار کم خونی و پوکی استخوان و ... میشی در دراز مدت)

اما راه دوم ....بجای اینکه با انتی بیوتیک اون باکتری های مضرر(که منشا بوی بد هستن) رو از بین ببری ، باکتری های مفید دستگاه گوارش ات رو زیاد کن . اینطوری باکتری های مفید با ترشح ترکیباتی و همچنین با برنده شدن در رقابت برای کسب غذا باعث مرگ اونها (باکتری های مضر) میشن و جمعیت باکتری های مضرر به شددت کم میشه 

اینطوری نه تنها مشکل بوی بد حل میشه بلکه فوایدی مثل تقویت سیستم ایمنی بدن هم برات داره

به این باکتری های مفید میگن "پروبیوتیک"

تا اینجا سعی کردم به صورت علمی برات توضیح بدم که دقیقا داستان چیه

اما 

***توصیه نهایی *** :

قرص پروبیوتیک و ماست پروبوتیک بخور 

من قرص لاکتوگام رو امتحان کردم(مکیدنی هست) . عالیه

و کپسول پایلوشات هم خیلی تعریفش رو شنیدم حتی از لاکتوگام هم بهتره اما هنوز نخوردم

نکته ی جالب ماجرا هم اینه که قرص های پروبیوتیک   دارو نیستن بلکه مکمل غذایی هستن که باعث افزایش همون باکتری های مفید میشه

و نه تنها ضرری ندارن بلکه مفید هم هستن

انگار مثلا داری مولتی ویتامین میخوری

😉 برو حالشو ببر 

بعد از کلی زیر و رو کردن تاپیک ها و سایت های فارسی که هییچ فایده ای نداشت رفتم سایت های خارجی و مقا ...

عزیزم این قرصا رو از داروخانه بگیرم؟

موفقیت پاداش افراد شکست خورده ایست که نا امید نشدند👌😍

بعد از کلی زیر و رو کردن تاپیک ها و سایت های فارسی که هییچ فایده ای نداشت رفتم سایت های خارجی و مقا ...

چقدر عالی توضیح دادی ، عزیزم شما رشتت چیه که تونستی با خوندن مقاله متوجه موضوع بشی؟؟ و اینکه زبانتون در چه حده؟ از کجا مقاله پیدا کردید ، کلا میخوام راه اینکه چجچری از مقالات جواب سوالامونو پیدا کنیم بفهمم

سلام عزیزم امیدوارم جوابمو بدی پسر هشت سالم هر صبح گه بلند میشه حالت تهوع و یه وقتایم استفراغ میکنه و نفسسم بد بو هستش خیلی غصشو میخورم میتونم از این قرصا بهش بدم ؟

سلام عزیزم امیدوارم جوابمو بدی پسر هشت سالم هر صبح گه بلند میشه حالت تهوع و یه وقتایم استفراغ میکنه ...

سلام عزیزم

این قرص هایی که من گفتم ( پروبیوتیک) مکمل هستن . نه دارو !

از هر ده ایرانی  هفت تاشون میکروب معده دارن و این مشکل مختص مردم کشور های عقب افتاده تر مثل ایران و ترکیه و ... هست بدلیل شرایط بهداشت و درمان 

پس میکروب معده داشتن خیلی چیز عجیبی نیست و ما توی بچگی معمولا بهش مبتلا میشیم .اما موضوع مهم تر میزان اون هست .

اگر کم باشه و شخص بدون علامت یا علایم خفیفی داشته باشه با همون پروبیوتیک ها و تغذیه درست و ... کارش راه میوفته

اما اگر میزانش زیاد باشه مثل پسر شما و علایمی مثل استفراغ نفخ اسهال سوهاضمه بوی بد دهان دل درد  سوزش سر دل  و ... (قرار نیست یک نفر همش رو همزمان داشته باشه و شخص به شخص علایم متفاوته) داشته باشه باید یک دوره چرک خشک کن بخوره که اون مبکروب ریشه کن بشه یا حداقل میزانش کم بشه تا علایم شدید بیمار تسکین پیدا بکنن 

من خودمم از بچگی تا همین چندین ماه پیش همین مشکل تهوع و استفراغ رو داشتم مخصوصا زمان هایی که استرس درس هام زیاد بود یا وقتی بچه بودم و زیادی با دوستام بازی میکردم و خسته میشدم همون حالت تهوع و استفراغ میومد سراغم که وااااقعا زجراور بود و متاسفانه مامان بابام هم متوجه نبودن تا اینکه خودم دست به کار شدم و ازمایش دادم .

حالا توصیه من به شما

حتما به پزشک فوق تخصص گوارش  مراجعه کنید و مشکل رو جدی بگیرید چون میکروب معده منجر به زخم معده و در نهایت خدای نکرده میتونه به سرطان معده تبدیل بشه

قبلش هم آزمایش مدفوع و خون بدید و بهشون بگید که برای میکروب معده میخواید. 

نگران نباشید . مشکل کاملا قابل درمان هست و پیچیده نیست. اما حتما پیگیر باشید.

چقدر عالی توضیح دادی ، عزیزم شما رشتت چیه که تونستی با خوندن مقاله متوجه موضوع بشی؟؟ و اینکه زبانتون ...

سلام عزیزم من 19 سالمه و کنکور دوم رو که شرکت کردم پرستاری قبول شدم نیمسال دوم . هنوز وارد دانشگاه نشدم. زبانم عالی نیست ولی دست و پا شکسته میفهمم و اگه لازم باشه از دیکشنری هم استفاده میکنم . گرچه الان که کنکور دادم مجدد مشغول به زبان خوندن شدم . دایره لغات ام رو دارم زیاد میکنم . 

کتاب 4000 essential words

الان به کمک هوش مصنوعی میتونی مشکلت رو به چت جی پی تی   بگی و مقالات مرتبط رو ازش بخوای 

حتی خودش برات خلاصه رو هم میگه اگه بخوای.

موفق باشی.