بعد از کلی زیر و رو کردن تاپیک ها و سایت های فارسی که هییچ فایده ای نداشت
رفتم سایت های خارجی و مقالات پزشکی به زبان انگلیسی رو خوندم و این توضیحات رو پیدا کردم.
ببین وقتی مترونیدازول میخوری و این بو از بین میره نشون دهنده اینه که شما یکسری باکتری در دستگاه گوارش ات داری مخصوصا معده و روده که این بوی بد رو تولید میکنند(ترکیبات سولفوریک یا گوگردی آزاد میکنن که بویی شبیه تخم مرغ گندیده داره) و با مصرف انتی بیوتی(چرک خشک کن) این باکتری ها تا حد زیادی نابود میشن ...اما اون تعدادی که باقی میمونن و از دست انتی بیوتیک جون سالم در میبرن ، بعد از قطع مصرف انتی بیوتیک دوباره تکثیر میشن و دوباره جمعیت شون زیاد میشه و در نتیجه بوی بد برمیگرده
به همین خاطر ریشه کنی دائمی هم امکان پذیر نیست(بخاطر مقاومت اون تعداد اندک باکتری ها به دارو)
حالا دو راه وجود داره
۱) به قول خودت مصرف مداوم انتی بیوتیکی مثل مترونیدازول ...که اصلاااا خوب نیست و عوارض جدی داره(چون علاوه بر اینکه بدنت به انتی بیوتیک مقاوم میشه ، باکتری های مفیدت رو هم از بین میبره و دچار کم خونی و پوکی استخوان و ... میشی در دراز مدت)
اما راه دوم ....بجای اینکه با انتی بیوتیک اون باکتری های مضرر(که منشا بوی بد هستن) رو از بین ببری ، باکتری های مفید دستگاه گوارش ات رو زیاد کن . اینطوری باکتری های مفید با ترشح ترکیباتی و همچنین با برنده شدن در رقابت برای کسب غذا باعث مرگ اونها (باکتری های مضر) میشن و جمعیت باکتری های مضرر به شددت کم میشه
اینطوری نه تنها مشکل بوی بد حل میشه بلکه فوایدی مثل تقویت سیستم ایمنی بدن هم برات داره
به این باکتری های مفید میگن "پروبیوتیک"
تا اینجا سعی کردم به صورت علمی برات توضیح بدم که دقیقا داستان چیه
اما
***توصیه نهایی *** :
قرص پروبیوتیک و ماست پروبوتیک بخور
من قرص لاکتوگام رو امتحان کردم(مکیدنی هست) . عالیه
و کپسول پایلوشات هم خیلی تعریفش رو شنیدم حتی از لاکتوگام هم بهتره اما هنوز نخوردم
نکته ی جالب ماجرا هم اینه که قرص های پروبیوتیک دارو نیستن بلکه مکمل غذایی هستن که باعث افزایش همون باکتری های مفید میشه
و نه تنها ضرری ندارن بلکه مفید هم هستن
انگار مثلا داری مولتی ویتامین میخوری
😉 برو حالشو ببر