2777
2789
عنوان

ضبط کننده صدا

62 بازدید | 7 پست

سلام من یه برنامه ضبط مکالمه برای گوشی سامسونگ‌جی ۷ میخوام که وقتی صدا ضبط میکنه صاحب گوشی نفهمه یعنی هیچ اعلانی نیاد روی صفحه گوشی خواهش میکنم کسی داره برام بگه ضروریه برای روی گوشی خودم نیست میخوام رو گوشی کسی نصب کنم ولی هرچی نصب میکنم روی صفحه گوشی مشخصه

مگه رمزگوشیشو داری

امیدوارم مادرشوهر و خواهرشوهرای گلم‌«البته گل های قالی»هر وقت برن بدی منو به شوهرم بگن تبدیل به سنگ بشن...😐..............دوستان ،برای صاحب خونه شدنم لطفا نفری ی صلوات بفرستید.

این کار اصلا درست نیست.حرامه

امیدوارم مادرشوهر و خواهرشوهرای گلم‌«البته گل های قالی»هر وقت برن بدی منو به شوهرم بگن تبدیل به سنگ بشن...😐..............دوستان ،برای صاحب خونه شدنم لطفا نفری ی صلوات بفرستید.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ومجازات داره احتمالا

برای غریبه نمیخوام عزیزم فقط برای راحتی خیال خودم میخوام

اگه این کارو نکنی خیالت راحتتره عزیزم