2777
2789
عنوان

ناراحتم🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 674 بازدید | 60 پست
ببین من به عنوان یه مرد میگم از نظر من قیافه به دل بشینه فقط بقیش اخلاق اخلاق اخلاق

خلبانی ؟؟ 

داداش من عشق خلبانی هست ولی آسم داره میگه نمیتونم 🥲‌. 

هر وقت سوار هواپیما می‌شیم گریه می‌کنه

۱۵ سالشه 😭

یا امام رضا ضامن آهو شدی میشه ازت خواهش کنم ضامن منم بشی؟🥺💖  میشه شما هم  دعا کنید تا امام رضا حرفم رو بشنوه ؟💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همه ی ادما زشتن وهمه ی ادما زیبان..میخام اینو بگم ادم وقتی به کسی علاقه پیدا میکنه اونو زیبا میبینه..همه ی ادما زیبان ولی به چشم ادمی که باید زیبان‌مهم نیست نظر بقیه چیه.. 

عزیز دلم الان هزاران عمل جراحی زیبایی و کارای دیگه هست که برای زیباتر شدن میشه انجام داد همه نقاط قوت و ضعف تو چهرشون دارن دلیل نمیشه پسره ب تو بگه زشتی باید بهش میگفتی ادم قیافه نداشته باشه ولی شعور و شخصیت داشته باشه والا 

چشم از پنجره بردار ….منجی در آینه است 🥀
خلبانی ؟؟  داداش من عشق خلبانی هست ولی آسم داره میگه نمیتونم 🥲‌.  هر وقت سوار هواپیما م ...

خلبان فوق سبک و سبک 

اخی خدا حفظش کنه بهش بگو  شغلای بهتری از خلبانی هست

Pilot ul.Student p.h.d

😐😐😐😐😐😐 

یه جوری گفتی فک کردم شبیه...... هستی

دختر تو که خوشگلییییی 😍 

خاک تو سرت واقعا 

به این میگی زشت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

یا امام رضا ضامن آهو شدی میشه ازت خواهش کنم ضامن منم بشی؟🥺💖  میشه شما هم  دعا کنید تا امام رضا حرفم رو بشنوه ؟💚
خلبان فوق سبک و سبک  اخی خدا حفظش کنه بهش بگو  شغلای بهتری از خلبانی هست

موفق باشید

بله همیشه همینو میگیم ولی کو گوش شنوا 🤦🏻‍♀️ 

وایییی اسی خیلی خوشگل و نازی به خدااااا

تا یه لباس رنگی نپوشی نمیفهمی که مشکی زیادم بهت نمیاد! تا کارما زنگ خونَتو نزنه به خودت نمیای! تا قلبت نشکنه مغزت کار نمیکنه! تا عاشق شکلات نباشی نمیفهمی که رژیم سخته! تا از دستت نره ارزشش رو نمیفهمی! تا دوستاتو نشناسی دو دستی به خانوادت نمیچسبی! ما آدمای نرسیدن یا نفهمیدن و درک نکردن نیستیم! فقط مشکل اینه که دیر به خودمون میایم. مهم نیست چند سالته؛ اگه اینارو درک کردی تو این زندِگیو بُردی.میشه واسه ارامش دلم یدونه صلوات بفرستین🥺❤                                    من هنوزم سر اسمت قسم میخورم اما تو اسمم یادت نیس!🙂