ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
نههههه تست باید زیاد بزنی فقط تستای سراسری کافی نیس
در کتاب چهار فصل زندگی،صفحه ها پشت سرِ هم میروند، هریک از این صفحه ها، یک لحظه اند، لحظه ها با شادی و غم میروند…گریه، دل را آبیاری می کند، خنده یعنی این که دل ها زنده است …زندگی، ترکیب شادی با غم است،دوست می دارم من این پیوند را گرچه میگویند: شادی بهتر است، دوست دارم گریه با لبخند را قیصر امین پور♡
آخه سراسری فوقش بخوای ده سال اخیر رو بزنی یعنی ازالان تا تیر همین ده سالو فقط بزنی ؟
به نظرم اگر رشتهذتاپ میخوای این کافی نیست
کتاب تست بخر از هر مبحث تستاشو بزن آخرش آزمون بزن و کنکور
میشه با دلای پاکتون برای رسیدنبه آرزوهام و برآورده شدن حاجتم.برام یه صلوات بفرستید؟🥲ای کسی چ امضامو خوندی امیدوارم هرچی خوشبختی توی دنیاس توی زندگیت بیاره و هرگز رنگ غم نبینی🤍
تویی ک امضامو می خونی تو زیباترین آدمی هسی ک می شناسم😍 ✨پراز انگیزه قوی باهوش و هرروز برای زندگیت تلاش میکنی 🌱تو لایق بهترینایی بالا بالاها می بینمت ب زودی🤍😎✌🏻
ولی در کل اگه اینجوری بود که ملت کتاب میخوندم فقط و ده سال اخیر کنکورو کار میکردن دیگه چرا الکی هزینه میکردن کتاب میخریدن/ به نظرم کافی نیتس واقعا تا تیر کلی وقت داری همش تست سراسری بزنی خب چقدر آخه
از هر درس یه کتاب تست بزن خب آخرشم سراسری بزن رتبه خوبی بیاری
میشه با دلای پاکتون برای رسیدنبه آرزوهام و برآورده شدن حاجتم.برام یه صلوات بفرستید؟🥲ای کسی چ امضامو خوندی امیدوارم هرچی خوشبختی توی دنیاس توی زندگیت بیاره و هرگز رنگ غم نبینی🤍
بچه ها توروخدا الکی پولتون رو برای مشاور ندین تو شاد یا روبیکا کانال های رایگان برای کنکوری ها هست نکات خیلی مهم رو براتون میگه بچه هایی که کنکور قبول میشن برای کسب درآمد خودشون رو مشاور معرفی میکنن
چرا وقتی رایگان تو کانال های کنکوری براتون میزارن بیایین پول زیاد بدین برای همون نکاتی که یجای دیگه رایگان گذاشته میشه