2777
2789
عنوان

آب کردن شکم

110 بازدید | 6 پست

زیر نافم به پایین خیلی بالا اومده عین باردار ها شدم😨😨 

چه تمرینی باید انجام بدم؟ با چه رژیمی؟

تجربه ای دارین بگین واقعا خسته شدم از این وضعیت

میتوان با پنجه های خشک ...                                             پرده را یک سو کشید و دید ...                                              در میان کوچه باران تندی می بارد ...  کودکی با بادبادکی رنگی .‌. ایستاده زیر یک طاقی ...  گاری فرسوده ای میدان خالی را ....       با شتابی پرهیاهو ترک میگوید....                                   آری... میتوان بر جای ماند                                                                    

واقعا هیچکس تجربه نداره؟

میتوان با پنجه های خشک ...                                             پرده را یک سو کشید و دید ...                                              در میان کوچه باران تندی می بارد ...  کودکی با بادبادکی رنگی .‌. ایستاده زیر یک طاقی ...  گاری فرسوده ای میدان خالی را ....       با شتابی پرهیاهو ترک میگوید....                                   آری... میتوان بر جای ماند                                                                    

میگن اینجور چاقی شکم ربط داره ب مزاج...

من فعالیتم تو خونه خیلی زیاده برا همین شکمم عالیه با اینکه دوتا زایمان داشتم

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

میگن اینجور چاقی شکم ربط داره ب مزاج... من فعالیتم تو خونه خیلی زیاده برا همین شکمم عالیه با اینکه ...

چه کاری باید انجام بدم تا از بین بره؟

عزیزم  فقط اراده داشته باش 

دراز نشست خیلی برا شکم خوبه 

بعد رقص هیچی مثل رقص نیس روزی ی ساعت نیم ساعت برقص  

میتونی قرص ال کاربیتین ۵۰۰ هم بخری بخوری نیم ساعت قبل رقص یا ورزش بخوری  قرصش ضرر نداره فقط خانومای باردار نباید بخورن یا با مشورت پزشک باشه نون بیشتر از دو کف دست نخور برنج هم بیشتر از ۷ یا ۸ قاشق نخور  آش هم ی ملاقه متوسط روبه کوچیک  کلا دو یا سه واحد بیشتر حق میوه خوردن در روز نداری فقط دو تا دونه یا سه تا  میوه بزرگ ن ها کوچیک رعایت کنی ایشالا ب نتیجه میرسی

من خودم رژیم گرفتم خداروشکر خیلی‌ خوبه ب نتیجه رسیدم تو این پنج ماه تقریباً ۲۷ یا ۲۸ کیلو کم کردم 😍🙈

دختر بنفشم دیوونه کاکائو 🍫💜
چه کاری باید انجام بدم تا از بین بره؟

من دقیق نمیدونم طب سنتی بهتر راهنماییت میکنه ولی از سردی رحم و بغلم اینجوری میشه

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.
عزیزم  فقط اراده داشته باش   دراز نشست خیلی برا شکم خوبه  بعد رقص هیچی م ...

ممنونم عزیزم