2789
بیا مثبت باشیم (: شاید اخرش امباپه قسمت ما شه؟😂 اهان اگ اونم دوس دختر نداشته باشه😐

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 چند درصد ممكنه رونالدو منصرف شه و بياد سمته ما😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

عجب صبري خدا دارد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه حسادت نبوده 

الگو برداری برای پیشرفت بوده ولی حسادت نه.

الان جایی که کار میکنم یه دختره هست که خیلی پیشرفت کرده .همه مخالفشن و اشکش را دراوردن‌...تنها حامی اش من بودم .همیشه میگه نون قلبت را خوردی 🙂

حرفی که به نظرم درسته را در تاپیک ها و اجتماع میزنم و میرم .ریپلای ها و جواب ها را نمیخونم .چون خیلی ها مخالفن و با حرف درست تهاجمی برخورد میکنن.میذارم پشت سرم اونقدر حرف بزنن که خسته شن .
من تو این دنیا فقط به زن رونالدو حسات میکنم...

و اینکه رونالدو به شدت گوشیه و بچه ننه:/

فعلا اینطوری خودت سرگرم کن تا یکم حسودیت کم بشه  

السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین🖤 
من دروغ نمیگم واقعا به کسی حسادت نمیکنم

منم حسادتم اینجوریه که بگم چرا اون پولداره ماشین داره من ندارم ولی به بقیه چیزا حسادت نمیکنم مثلا کسی از من زیباتر باشه وووو چون دست بالا دست زیاده بیشتر حسادتام مالیه 

در سرزمینی که انسانها حیوان آزاری میکنند دعاها هرگز به آسمان نمیرسند

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 چند درصد ممكنه رونالدو منصرف شه و بياد سمته ما😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 ...

به احتماااااااال نیم صدم😂😂😂😂😂😢

انسانی‌ فراتر‌ از درک‌ عمومی 

راست میگی خودمو یجور قانع میکنم🥲😅😅😅

ولی از سحر قریشی خیلی بدم میاد میدونم بی ربطه ولی گفتم بگم شما هم واسه دلخوشی من بگین متنفرین تا یه کم آروم بگیرم

ولی از سحر قریشی خیلی بدم میاد میدونم بی ربطه ولی گفتم بگم شما هم واسه دلخوشی من بگین متنفرین تا یه ...

من بدم نمیاد ولی رو مخمه😐

خیلیم رو مخمه!!!!!

انسانی‌ فراتر‌ از درک‌ عمومی 

من بدم نمیاد ولی رو مخمه😐 خیلیم رو مخمه!!!!!

میگه من هیچ کاری با صورتم نکردم حالا خوبه عکس ۱۸ سالگیشو گوکل گذاشت دیگه چرا دروغ میگی