2777
2789
عنوان

نمیدونم چرا ولی..بخدا خندیدی خودت میدونی😐🤣👌🏻

| مشاهده متن کامل بحث + 363 بازدید | 34 پست
خب طبیعیه،دلت محبت و توجه میخواد، مثل هر آدم دیگه ای. منم بچه بودم خیلی وقتا دلم میخواست مریض شم که ...

ووایییی چقدر کیف میداد اونموقع که سرماخوردگی شدید گرفته بودم برام دوساعتی یه بار آبمیوه و کیک میگرفتن 😔😥🤣🤣🤣

و منی ک اصلا تو فاز رمانتیک نیستم و تا شوهرمو ببینم اخمام تو هم میره 

یادت باشه تو این دنیا هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست... اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش...     شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ووایییی چقدر کیف میداد اونموقع که سرماخوردگی شدید گرفته بودم برام دوساعتی یه بار آبمیوه و کیک میگرفت ...

برا ماهم میگفتن..چیزیت نیس لباس بپوش خوب میشی 😐😐🤣

...

من بدتر توام حتی گاهی دلم میخواد بمیرم یا بلایی سرم بیاد که همه ناراحت شن بیان دورم گریه کنن، بعد یهو زنده شم، و خوشحال شن و ازون به بعد باهام مهربون باشن😑😑😂😂😂😂😂

✨🪽🩵🐦🕊️ /https//:www.aparat.com/v/vic9o55

واا خداییی  بچه هاااا دیدید اسکل تر منم هستتتت😂🤣👌🏻

🤣🤣🤣🤣 باورت میشه تو خواب و بیداری  که دارم خیال بافی میکنم وسطاش خودم به خودم میگم وای چقدر تباهی تو شفا میگیری انشالله و هرهر میخندم 🤣🤣🤣🤣

برا ماهم میگفتن..چیزیت نیس لباس بپوش خوب میشی 😐😐🤣

ههعییی 😥😥😥😥🤣🤣🤣

ولی الان فکر کنم به حالت مرگم برم به هیچ جاشون نیست یه بار مامانم با یه خونسردی به خصوصی گفت این دختره چش شده انقدر میخوابه نکنه مُرده؟ بابام گفت باهاش چیکار داری گناه داره اینو نگو🤣🤣🤣🤣🤣

من بدتر توام حتی گاهی دلم میخواد بمیرم یا بلایی سرم بیاد که همه ناراحت شن بیان دورم گریه کنن، بعد یه ...

وواییی 🤣🤣🤣🤣 من خودم رو با یه بدن کامل خونی تصور میکنم که مثلا به قتل رسیدم بعد دوست دارم ببینم واکنش مردم چیه بهم 🤣🤣🤣 کیفم میکنم

وواییی 🤣🤣🤣🤣 من خودم رو با یه بدن کامل خونی تصور میکنم که مثلا به قتل رسیدم بعد دوست دارم ببینم و ...

یه بار ابتدایی سر کلاس یادمه.. بچه بودم..

بعد خانم داشت درنورد سیل و زلزله میگفت و اینا..

بعد من پریدم اون وسط گفتم وایی خانم دوس دارم سیل و زلزله بیاد ببینم چطوره..😐😑

...
یه بار ابتدایی سر کلاس یادمه.. بچه بودم.. بعد خانم داشت درنورد سیل و زلزله میگفت و اینا.. بعد من پ ...

بببینم چجوری زیر آوار میمونیم چجوری غرق میشیم 🤣🤣🤣🤣🤣

من و تو یه روانپزشکی روانشناسی بریم خوبه شاید یه چیزی داد بخوریم خودآزاریمون کم شه 🤣🤣🤣