2777
2789
عنوان

دیگه نه⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔

295 بازدید | 12 پست

سر اخلاقای من زندگیم شه بار تا طلاق رفت همه فهمیدن خوشال شدن،دیگه نمیذارم

دیگه واسه خونوادم دردودل نمیکنم

دیگه از خوشیا و دعواها پیش کسی نمیگم

دیگه کمتر میرم خونه بابام چون اونا دیدشون منفیه و مرد ستیز

دیگه شوهرم عصبی شد سعی میکنم مدیریت کنم

نمیدونم جوابه یا نه ولی من دفعه سومه تا طلاق میرمو همه فهمیدن

🍭🍭🍭من به درآمد ماهی ۱۵تومان و خرید خونه و ماشین طی ۵ پنج سال آینده میرسم🍭🍭🍭در تاریخ۰۵/۰۵/۱۴۰۵ حقوقم ۱۵۰خواهد بود

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

افرین برای زندگیت بجنگ 

برای خوشیت بجنگ حقت یه زندگی خوبه 

یه زندگی که کسی از جیک و پوکش خبر نداشته باشن 

یه خانم با سیاست و مرموز باش که زندگیشو دودستی چسپیده 

برای خوب شدن بچه فامیلمون که لکنت داره یه صلوات میفرستی؟  الهم صل علی محمد و آل محمد 
صددرصد افرین بهت ک زمان خوبی اینو فهمیدی کاش منم همینکارو میکردم ک زندگیم از هم نپاشه

من سه سال از زندگیم گذشته دیگه ابرومون پیش همه رفته

🍭🍭🍭من به درآمد ماهی ۱۵تومان و خرید خونه و ماشین طی ۵ پنج سال آینده میرسم🍭🍭🍭در تاریخ۰۵/۰۵/۱۴۰۵ حقوقم ۱۵۰خواهد بود
افرین برای زندگیت بجنگ  برای خوشیت بجنگ حقت یه زندگی خوبه  یه زندگی که کسی از جیک و پوکش ...

اره کاشکی عوض شم

افرین دختر خوب چرا از اول بگیر حالاهم خیلی خوب دیگه اینکارونمیکنی مدیریتو خوب اومدی

ارع خداکنه درست شه اینجوری