2777
2789
عنوان

فکر اقتصادی

318 بازدید | 22 پست

یه مقدار پول نقد دارم  موندم  چی بخرم

خدایا مارا لایق پدر و مادرشدن قراربده ، فرزند سالم و صالح بده ، هرچه زودتر آرزومو برآورده کن  الهی آمین  خدایا ممنون که آرزومو برآورده کردی و دوتا دختر ناز بهم دادی  خدایا شکرت

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چ مقدار?

کم:طلا

زیاد:ملک

خوبم اما فرشته نیستم...گناه می کنم امّا شیطان نیستم...من فقط , دختر کوچولویی هستم که در دنیایی بزرگ , تلاش می کنه کسی رو برای دوست داشتن پیدا کنه !                                                                                                                                                                           "اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم"                      #سَردارِ_مَن❤                                                                                  من به مرگی فکر میکنم که زندگی هدیه میده,من! یک حامی اهدا عضوم🌱              

تقریبا 900

طلا داشتم  و نقدی  

خدایا مارا لایق پدر و مادرشدن قراربده ، فرزند سالم و صالح بده ، هرچه زودتر آرزومو برآورده کن  الهی آمین  خدایا ممنون که آرزومو برآورده کردی و دوتا دختر ناز بهم دادی  خدایا شکرت

طلا یا دلار بگیر...

من نمیدونم شما چقدر سرمایه دارید

وگرنه بهتر کمکتون میکردم... 

خودم هوش اقتصادی خیلی بالایی دارم و از پول پول میسازم،،،به خیلیاهم کمک کردم ولی خب بستگی داره به سرمایه طرف 

✍️🎻🎼شاعر_ترانه نویس_رقصنده_ترانه سرایی در2دقیقه_ترانه نویسی روی ملودی خاص شما______ترانه نویسی با عنوان سفارشی____ترانه نویسی به چندزبان: تورکی_فارسی_بختیاری_لری____آموزش شعر_ ترانه سرایی_دکلمه_فن بیان__روان خوانی_👩‍🏫🎶🎹
طلا یا دلار بگیر... من نمیدونم شما چقدر سرمایه دارید وگرنه بهتر کمکتون میکردم...  خودم هوش ا ...

عزیزم  حدودا 900  کلا  سر در گم  هستم با این وضعیت بازار  طلا داشتم  فروختم  الان  همینطور  صعودی  شده حرص میخورم

عزیزم  حدودا 900  کلا  سر در گم  هستم با این وضعیت بازار  طلا داشتم  ف ...

نهصد تومن خوبه... 

میتونی مغازه بزنی 

البته بستگی به شهر و منطقه تون داره ... یجاهایی با این پول نمیشه حتی  اجاره کرد....

ولی میتونی آرایشی راه بندازی که صددرصد سوده... 

یا میتونی پولتو سرمایه کنی... بدی دست بسازبفروشی کاسبی باهاش کارکنه و ازش سود بگیری... مث اینکه گذاشتی بانک سپرده بلندمدت... بهت سود میده... اینجوری ثوابم میکنی طرف مشکلش حل میشه.. البته بگما 

باید قبلش سر هر یک تومن پول سود بزاری... 

مثلا هر یتومن 10 درصد، میشه 100 تومن... اگر 10 میلیون میدی سرهرماه میتونی 1تومن بگیری، اصل پولتم سرجاشه... تا زمانیکه قرارداد تموم بشه و  کل پولتو پس بده... مث اجاره س...انگارپولتو اجاره دادی... اما تو سود پولاتو پیش گرفتی اصل پولتم میگیری... 

سعی کن قراردادهاتو یکساله ببندی و همه پولتو دست ینفر نسپاری،، مثلا صد به یکی بده،، صد به یکی دیگه.. 

ولی از همشونم چک و سفته معتبر بگیر...

من اینکارو کردم،، سود خوبی داره... 

میتونی زمین هم بخری... جای مناسب ایتم باز بستگی به شهر ومنطقه تون داره 

✍️🎻🎼شاعر_ترانه نویس_رقصنده_ترانه سرایی در2دقیقه_ترانه نویسی روی ملودی خاص شما______ترانه نویسی با عنوان سفارشی____ترانه نویسی به چندزبان: تورکی_فارسی_بختیاری_لری____آموزش شعر_ ترانه سرایی_دکلمه_فن بیان__روان خوانی_👩‍🏫🎶🎹
نهصد تومن خوبه...  میتونی مغازه بزنی  البته بستگی به شهر و منطقه تون داره ... یجاهایی با ...

فعلا  به  خونه  و مغازه  فکر میکنم  برا اون مورد  ریسکش بالا  هست   خیلی  سخت  میتونم  اعتماد کنم

سلام عزیزم داداشم 4تومن داره مونده چی بخره

4 تومن رو برو بازار طهران لوازم ارایشی عمده بیار

توخونه براش بفروش... سودش رو دوبرابر کن... 

یا کلاه پسرونه بیار.... مطمئنم میتونید خوب بفروشید... 

به اقوام به دوست و اشنا،، همسایه...

اولش کم میارید ولی وقتی ببینید سودش خوبه هی مشتاق میشید،، خرده خرده به جنساتون اضافه میکنید... 

بعدایشالله پیشرفت بیشتری میکنید مغازه اگر خواستی راه میندازید... فقط باید اولش کمی ریسک کنید... 

ولی بعد میفتید رو قلتک.... اصن اشکالی نداره اگر خودتون کارمیکنید یا داداشتون... 

توخونه بزارید به دروهمسایه بگید که کلاه اووردید برای فروش،، قیمت مناسب هم بزنید،،..جوری که یه 5 تومن اضافه بزنید برای تخفیف.. مثلا اگه خرید خودت هر یدونه کلاه 40 بوده، شما 80 درصد سود میکشی 

میشه 120 تومن... ولی به مشتری بگید 125، پنجشو تخفیف بدید... مردم دوس دارن تخفیف بگیرن،، اینجوری جذب مشتری میشه مهم اینه اون پول به سوددهی برسه

فعلا  به  خونه  و مغازه  فکر میکنم  برا اون مورد  ریسکش بالا  هست ...

بستگی داره به منطقتون... 

آیا با اون پول میتونی خونه بخری؟ 

بستگی داره به منطقتون...  آیا با اون پول میتونی خونه بخری؟

میتونی واحد مهر پیش خرید کنی.....یا مغازه بگیری اجاره بدی

40تومن ببخشید

آهان 40 تومن؟ فک کردم 4 تومنه... 

با اون پول هم میتونه سکه یا دلار بگیره...

بنظرم بره عراق یا سلیمانیه،، از اونجا دلار بگیره ارزونتره تا ایران....هزینه رفت وبرگشتی هم نداره...