2777
2789
عنوان

دیشب دیدین

181 بازدید | 11 پست

دیشب فینال جام جهانی رو دیدین. اون موقعی که آرژانتین برده بود  هی همدیگه رو بغل میکردن خیلی خنده دار بود

یاد این بچه ها افتادم که چهار تا بودن پستونک دهنشون بود هی همدیگه رو بغل میکردنا.... اینا هم همینجور همدیگه رو بغل میکردن مخصوصا مسی

گنه کرد در بلخ آهنگری زدند در شوشتر گردن مسگری حکایت منه بد بخت بود.. چقدر دلم سوخت وقتی یه فیلمی دیدم  که یه مردی رو زنده زنده سوزوندن حالم از خودم بد شد که با اینجور آدما هماه باشم خدایا خیلی ازت ممنونم ازت ممنونم که از راهی که توش بودم منو کشیدی بیرون  الان حتی اگه همه هم روسریشونو بردارن من برررررر نمیداررررم  عین عروسک خیمه شب بازی هر چی میگفتن و با دوستام انجام میدادیم.  ......... 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

گفتی پستونک بچه یکی از بازیکنای آرژانتین پستونک تودهنش بود با لباس فوتبالی خیلی جیگر بود

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 
گفتی پستونک بچه یکی از بازیکنای آرژانتین پستونک تودهنش بود با لباس فوتبالی خیلی جیگر بود

ای جان عزیزمممممم  

چرا من ندیدمش

گنه کرد در بلخ آهنگری زدند در شوشتر گردن مسگری حکایت منه بد بخت بود.. چقدر دلم سوخت وقتی یه فیلمی دیدم  که یه مردی رو زنده زنده سوزوندن حالم از خودم بد شد که با اینجور آدما هماه باشم خدایا خیلی ازت ممنونم ازت ممنونم که از راهی که توش بودم منو کشیدی بیرون  الان حتی اگه همه هم روسریشونو بردارن من برررررر نمیداررررم  عین عروسک خیمه شب بازی هر چی میگفتن و با دوستام انجام میدادیم.  ......... 
ای جان عزیزمممممم   چرا من ندیدمش

سمت راست 

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 
اتفاقا من اشکم درمد.خیلییی زحمت کشیده بود مسی.از ذوقش میشد فهمید چکارا کرده برا اون جام

من بیشتر برا فرانسوی ها دلم میسوخت

سمت راست 

آخی فسقلی. آدم دلش میخواد لپشو گاز بزنه

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز