2777
2789

بچن دیگه عزیزم بزار بچگیشونو بکنن الانبیا خونه منو ببین پوکیده 😂

وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری... اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره 🌚✨

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

منم یکیشون ۹ساله و یکی دیگه ۴سالع تازه ی نوزاد هم دارم من چی بگم پس😭

خاطره خوب کسی شو حتی اگر قرار بر همیشه بودن نیست،    آنی شو ک وقتی در ذهنش آمدی  چشمهایش تو را لو دهند!                                                                          

ما یه قانون داریم یکساعت قبل اومدن باباشون هر چی از وسایل توی خونه پخش کردن میبرن اتاق . قبل از خواب هم اتاقشون رو مرتب میکنم . با قانون های ساده میشه خونه رو حدودی مرتب نگه داشت . برای وسایل جاهای مخصوص معلوم کنید مثلا سبدهای تفکیکی . کشو های جداگانه 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚

تو  هال انگار خونه رو دزد زده،یا مغول از خونمون رد شده 😢پر از آتاشغالاشونه. 

اسباب بازی شکسته هاشون، سنگ ها یی که میگن خوشگله.از بیرون میارن ... تیله، کاغذ پاره ها و کتاب و کارتن هاشون که میگن مامان دست نزن برا منه و،،،، 

خونه مام همینه،لذت ببر، یه روزی میاد که بزرگ میشن و میرن سر خونه زندگیشون و همیشه خونت مرتب می مونه و تنها کارت گردگیریه، اونموقع دلت لک می کنه برای برداشتن یک دستمال کاغذی مچاله روغنی یا دماغی🥴 از رو فرش