2777
2789
عنوان

شوهرم معجون بیرجندی خورده

| مشاهده متن کامل بحث + 11447 بازدید | 38 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باز خوبه اون بیاد دلگرمیه برات ولی سعی کن امشب زیاد دورور شوهرت نری بالاخره که حالت عادی نداره معذرت ...

😓🥺خیلی بیشعوره واقعا ی ذره فکر نداره..اینجوری هس ک نیازش شدید بشه کاری کنه؟ینی بره پیش کسی؟اخه اینجوری نیس ک کاری کنه ولی میترسم اینا فشار بیاره روش

من آدمی نیستم که نادان ها رو مجبور به سکوت کنم! اتفاقا میذارم حرف بزنن تا بتونم سبک مغزها رو تشخیص بدم!  ✌                    بسته ب شخصیتت نظر میدی🤌
غصه نخور الان فقط مواظب باش حالش جا اومد باهاش برخورد کن ک دیگه مصرف نکنه چون فرقی با شیشه نداره&nbs ...

والا من از وقتی خورده اخم تخم میکنم ب هیجاش نگرفت رفت ی تیکه دیگ گذاشت دهنش😭میگ بی جنبه نیستم فقط همینو تکرار میکنه

من آدمی نیستم که نادان ها رو مجبور به سکوت کنم! اتفاقا میذارم حرف بزنن تا بتونم سبک مغزها رو تشخیص بدم!  ✌                    بسته ب شخصیتت نظر میدی🤌
والا من از وقتی خورده اخم تخم میکنم ب هیجاش نگرفت رفت ی تیکه دیگ گذاشت دهنش😭میگ بی جنبه نیستم فقط ه ...

مردا خیلی یک دنده هستن و فقط حرف خودشونه هر جور شده نزار 

من شوهرم تا ۶ماه پیش هفته ای ۲بار مست بود انقد باهاش حرف زدم الان ۶ماهه ک نخورده خداروشکر 

مردا خیلی یک دنده هستن و فقط حرف خودشونه هر جور شده نزار  من شوهرم تا ۶ماه پیش هفته ای ۲بار مس ...

خداروشکر ان شالله دیگ لب نمیرنه🤲بهش گفتم از خدا میخام حالت بد بشه 

چند سالشه شوهرت

۲۷ عزیزم