2777
2789
عنوان

شوهرم معجون بیرجندی خورده

| مشاهده متن کامل بحث + 11447 بازدید | 38 پست
یعنی اعتیاد داره بهش ؟؟؟؟ اگه آره که خب عادیه براش

ن میگ هرچن وقت یبار میخورم میگ جنبم بالاس..سردرد گرفتم ترسیدم😓

من آدمی نیستم که نادان ها رو مجبور به سکوت کنم! اتفاقا میذارم حرف بزنن تا بتونم سبک مغزها رو تشخیص بدم!  ✌                    بسته ب شخصیتت نظر میدی🤌

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پاشو از خونه برو بیرون یا زنگ بزن باباش بیاد

الان ک بلنده شده رفته تو حیاطمون میشوره 😐

من آدمی نیستم که نادان ها رو مجبور به سکوت کنم! اتفاقا میذارم حرف بزنن تا بتونم سبک مغزها رو تشخیص بدم!  ✌                    بسته ب شخصیتت نظر میدی🤌
ن میگ هرچن وقت یبار میخورم میگ جنبم بالاس..سردرد گرفتم ترسیدم😓

جنبه چیه بابا توهم نزنه شمارو گوسفند ببینه کاری کنه😐چون شوهر من ک خورده چند سال پیش فک کرده بود قیامت شده همه مرده ها از خاک بلند شدن 

جنبه چیه بابا توهم نزنه شمارو گوسفند ببینه کاری کنه😐چون شوهر من ک خورده چند سال پیش فک کرده بود قیا ...

😭😭وای توروخدا؟؟الان اومد پلاستیک زباله از خونه برداره منو بلند کرد دور داد گذاشت..ینی همیشه ارزوم بود منو بلند کنه نمیتونه میگ وزنت سنگیته..زنگ زدم ابجیم بیاد اینجا

می‌رفتی امشب خونه مامانت بذار تنها بمونه خودت بچه ات مهمی مخصوصا که حامله ای استرس برات سمه

فامیلم همه شهرستانن فقط ابجیم نزدیکمه😓زنگ زدم بیاد اینجا..ترسیدم تنها بمونه تو خونه حالش بد بشه

😭😭وای توروخدا؟؟الان اومد پلاستیک زباله از خونه برداره منو بلند کرد دور داد گذاشت..ینی همیشه ارزوم ...

خودت برو خونه مامانت ی وقت جلو آبحیت آبروریزی نکنه حالش دست خودش نیست 

ی وقت نکشه پایین آبروتون بره

صاحب خونه دختر خالم خورده بود تعریف میکردن ک تو خونه میپرید قورقور میکرد بغدم حالش بد شد اورژانس اوم ...

کم خورد ولی یکم انرژی گرفته همش کار میکنه احتمالش هس توهم بزنه؟؟

خودت برو خونه مامانت ی وقت جلو آبحیت آبروریزی نکنه حالش دست خودش نیست  ی وقت نکشه پایین آبروتو ...

وای تو استرس چقد خندیدم😂😂😂

خوبه من نخوردم فک کردم مث معجونا مشهد..اومدم بذارم دهنم از دستم گرف منم شک کردم زدم تو نت دیدم اینجوریه😓

فامیلم همه شهرستانن فقط ابجیم نزدیکمه😓زنگ زدم بیاد اینجا..ترسیدم تنها بمونه تو خونه حالش بد بشه

باز خوبه اون بیاد دلگرمیه برات ولی سعی کن امشب زیاد دورور شوهرت نری بالاخره که حالت عادی نداره معذرت می‌خوام که میگم چون بارداری امشب اگه رابطه خواست اوکی نکن چون تو حال خودش نیست به شما نینیت آسیب نزنه

نمیدونم والا احتمالش هست اگه دیدی حالش بد شد برو تو اتاق زنگ بزن اورژانس

باشه مرسی🥺🫂