2777
2789
عنوان

دنبال حس ششمی

64 بازدید | 8 پست

و ... اینا نیستم

دنبال یه حرفی و سخنی جمله ای 

که دلم آروم بشه

یا کسی که پیش خدا حرفش برو داره برای منم دعا کنه...

گاهی گمان میکنی پایان است  سپس خداوند همه چیز را درست می کند....توکل به اسم اعظمت❤

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اگه از ته دل خودتو بسپری بهش مشکلتو حل میکنه  امیدوارم حال خودت و دلت خوب شه و مشکلت حل شه♡

خیلی ممنون دوست عزیز

اگه زحمتی نیست برام دعا کن

بابت قلب مهربونت خیلی ممنون،ممنون که بی تفاوت رد نشدی از تاپیکم

همیشه نظر و لطف قشنگ خدا رو زندگیت باشه

گاهی گمان میکنی پایان است  سپس خداوند همه چیز را درست می کند....توکل به اسم اعظمت❤
ممنونت میشم

درکتون میکنم خودمم شرایط شما رو داشتم. این فا لتون...فرصت های خوبی در راه است و بخت و اقبال به شما روی آورده، از این موقعیت کمال استفاده را ببرید. غرور و خودبزرگ بینی را کنار بگذارید زیرا گمراه کننده است و شما را به بیراهه می کشاند.

در کارها جهالت و غفلت نورزید. همواره به یاد خداوند باشید و نذر خود را ادا کنید تا دستیابی به اهداف سریع تر اتفاق بیفتد. انشاالله بیمار به زودی شفا پیدا می کند. با افراد شیطان صفت نشست و برخاست نکنید که نتیجه خوبی نخواهد داشت.

درکتون میکنم خودمم شرایط شما رو داشتم. این فا لتون...فرصت های خوبی در راه است و بخت و اقبال به شما ر ...

خیلی ممنون ازتون

ان شالله که خدا همیشه هواتونو داشته باشه