سلام دوستان کسی هس بلغم شدید داشته باشه و خوب شده باشه من بدنم ب شدت سردی داره چند روزه همش خوابم میاد و بیحالم گیج و منگم تا میخوام پرهیزمو نگه دارم اصلا نمیتونم جلو خودمو بگیرم کمک کنید لطفا
میری تو گذشته تو خاطرات یاد حرفاش میوفتی مثل همون موقع ذوق میکنی میخندی انگار داره الان اتفاق میوفته بعد یهو به خودت میای میبینی همش مال گذشتس اونجاست که بد میشکنی😑
ببخشید علائم شما چجوریه؟من صورتم پف همش گیج و سست و خوابم میاد
عزیزم پف پاهام و صورتم سردرد خیییلی شدید کلا هم خوابم میگیره همیشه خدا خسته ام چاقی پهلو هم جدیدن اضافه شده سرم الانم داره میترکه ازدرد نمیدونم اینم از بلغم یا نه اما ریزش مو هم پیدا کردم
کاش زندگی هیچ وقت منو با نبودنت امتحان نمیکرد بابا...من خیلی وقته حالم بده و نمیدونم چم شده میشه بیای دلداریم بدی بابای مظلومم...خیلی تنهام
عزیزم پف پاهام و صورتم سردرد خیییلی شدید کلا هم خوابم میگیره همیشه خدا خسته ام چاقی پهلو هم جدیدن اض ...
ای وای منم مث شمام بخدا من دیگه کل بدنم درگیره معدم سرم چشام بدن درد همشم از سردیه من متاسفانه عاشق سردیجاتم مثلا الان فصل ترشیه میارن سر سفره تا میبینم نمیتونم جلو خودمو بگیرم نمیدونم چیکار کنم از همه بدتر همین سست و همش خوابم میاد اذیتم میکنه