2777
2789
عنوان

خواستگار سمج

2191 بازدید | 52 پست

خانما اردیبهشت ماه ی خواستگار اومد واسم وضع مالیش خیلی خوب بود ولی از نظر قیافه اصلااااااااا به من نمی‌خورد من همون موقع گفتم ن اون بنده ی خدا بازم پیگیرشد  بعدش ولی من بازم گفتم ن...گذشت تا چندروز پیش زنگ زد من جواب دادم نمیدونستم کیه بعد دیدم گفتم من آقای فلانی هستم ک اومدم خواستگاری فلان موقع گفت تورو خدا حرفامو گوش کن اگ نخواستی بعد من دیگ مزاحم نمیشم بهش گفتم من اصلا قصد ازدواج ندارم دیگ خیلی گیر داد ک واسه چی اگ من مشکلی دارم بگو تا حلش کنم دیگ گفتم مشکلم ظاهرهست و خیلی مودبانه گفتم که ناراحت نشه دیدم گفت من همونموقع ک گفتی ن رفتم سریع بینیمو عمل کردم 

حالا که امضامو دیدی سه تا قل هوالله بخون و نذر ظهور آقا امام زمان کن🌺

خیلی تعجب کردم گفتم واقعا بخاطر من رفتید عمل کردید گفته اره بخدا بعد میگ ماشینم پارسه ولی توهر ماشینی بخوابی من میخرم هرکاری بخوایی انجام میدم شرایط اینم دارم ک برم خارج... ولی من خیلی دودلم نمیدونم چیکارکنم میشه کمکم کنید؟؟؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خوب دیدی نظره تو براش مهمه این خیلی خوبه مهم اخلاقه ظاهرش خوب باشه بقیه زنا نگاش می کنن 

یعنی ظاهر خیلی مهم‌نیس؟؟؟؟ اینم بگم خودم مطلقه ام 

خیلی تعجب کردم گفتم واقعا بخاطر من رفتید عمل کردید گفته اره بخدا بعد میگ ماشینم پارسه ولی توهر ماشین ...

یه استخاره بزن

پریدن از قفس که بال و پر نمی خواهد! عشق است بال پریدن ، همان که من دارممم🌈🤍
یه استخاره بزن

وای اینم بهش گفتم ک اول باید استخاره بگیرم بهم گفت اگر استخاره خوب اومد باید خواب مثبت بدی...ولی اصلا انگار هیچ حسی بهش ندارم 

خیلی تعجب کردم گفتم واقعا بخاطر من رفتید عمل کردید گفته اره بخدا بعد میگ ماشینم پارسه ولی توهر ماشین ...

قیاغه دو روز بعد عادی میشه 

تو طلاق گرفتن دیدی بگن چون قیافش زشت بود دارم جدا میشم؟ 

همه گیر اخلاق و پولن

باشه، توخوبی😏
یعنی ظاهر خیلی مهم‌نیس؟؟؟؟ اینم بگم خودم مطلقه ام 

نه مهم نیست الان تو باید تجربه اینکارو داشته باشی متاسفانه مردای خوشگل دائم زنا بهشون نخ می دن و آخر عاقبت در حال خیانت می بینی

به نظرم ظاهر ملاک نیست اگه بهش حس جنسی میتونی داشتی باشی خیلی سخت نگیر

حس جنسیو ک الان نمیتونم داشته باشم وقتی کلا بهش بی حسم 

وای اینم بهش گفتم ک اول باید استخاره بگیرم بهم گفت اگر استخاره خوب اومد باید خواب مثبت بدی...ولی اصل ...

استخاره بزن پیش ادم مطمئن انشالا ک خیره

پریدن از قفس که بال و پر نمی خواهد! عشق است بال پریدن ، همان که من دارممم🌈🤍
ظاهرش اگه قابله قبوله خوبه ، یعنی درچه حده، برات قابل تحمل هست یانه؟

قدش ن کوتاهه ن بلند موهاشم مدل نمیزنه دماغشو عمل کرده هنوز ندیدم چ شکلی شده خودش ک میگ بخاطر تو باشگاه رفتم ک بدنم بیاد رو فرم پوستشم‌ گندمیه تیرس