2777
2789

https://www.ninisite.com/discussion/topic/5285114/لینک-حذف-تاپیک-و-پست-های-درخواستی

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

عنوان تاپیک دست بزار چند لحظه 

لینک رو کپی کن

بعد بزار 

@نی_نی_یار_حذف_تاپیک2  

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س تاپیک شروع نماز داریم. دوست داری نماز خوندن رو شروع کنی بهم بگو دعوتت کنم با هم شروع کنیم 🥰

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

لینک تاپیکی که میخوای حذف کنی 

رو بزار اینجا 👇https://www.ninisite.com/discussion/topic/5285114/لینک-حذف-تاپیک-و-پست-های-درخواستی

تو رو جون هرکی دوست دارید با دیدن این همه بدبختی بچه نیاریدد💔 اینو بخون 🖤و یک دقیقه روش فکر کن اگه الان بچه دارید یا باردارید امیدوارم بهترین و آزادانه ترین زندگیو براش بسازید🍃 داشتم به خدای رنگین کمون عادت میکردم که بارون اومد و یادم داد....💔🥀بچه ها نخندینا...

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=9381401&slug=نحوه-گذاشتن-لینک&postId=263482876

اینم ببین یاد دادم چجوری لینک تاپیکت کپی کنی و بذاری 

هر سوالی داشتی بپرس 

تو رو جون هرکی دوست دارید با دیدن این همه بدبختی بچه نیاریدد💔 اینو بخون 🖤و یک دقیقه روش فکر کن اگه الان بچه دارید یا باردارید امیدوارم بهترین و آزادانه ترین زندگیو براش بسازید🍃 داشتم به خدای رنگین کمون عادت میکردم که بارون اومد و یادم داد....💔🥀بچه ها نخندینا...
میشه تاپیک هام رو شما پاک کنید 

نمیشه راهی نیست 

فقط  با گزارشه اگه زیاد گزارش بزنن تاپیکاتو هم کاربری خودت میترکه هم بقیه همم کارت سخت میشه چون هر تاپیکو باید ۱۰ نفر گزارش بزنه تا پاک شه کسی نمیزنه گزارش خیلی کم پیدا میشه چون کاربری هر دو تون از بین میره 

لینک تاپیکت کپی کن بزار تو همون تاپیکی که دادم بهت 

فقط روزی یدونه پاک میکنه 

اینم بگم که فقط از ساعت ۱۰:۳۰ تا ۱۶:۰۰ ( به جز ۱۲ تا ۱۴) تاپیکو باز میکنه بقیه ساعتا با پنجشنبه جمعه تاپیک قفله فقط از شنبه تا چهارشنبه ۱۰:۳۰ تا ۱۶:۰۰( ۱۲ تا ۱۴ تایم ناهار قفله تاپیک ) باز میشه تاپیکش