2777
2789
عنوان

عکس بچگیام

94 بازدید | 6 پست

بچگی خوبی داشتم دلم میخواد برگردم به عقب 

همه چی عوض شده 

بابام پول داشت الان نیست

مشکل نداشتیم الان داریم 

همه خانواده دور هم بودیم الان از هم پاشیدیم

خبریم از عشق و عاشقی نبود😒

شب بلدا نامزدیمه داداشم گفته من نمیام😔

۲۹ هم تولدشه پول ندارم براش کادو بخرم

همشو دادم برا خرج شام و شب یلدا و ....

فقط 30 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

روز جمعه هفت اذر ماه بی بی چکم مثبت شد خدایا شکرت بعد دو سال و نیم منو لایق دونستی ۸ اذر تیتر بتام مثبت شد عددش ۲۲۸۹ منتظرم برم صدا تالاپ تالاپ قلبشو بشنوم مادر به فداتت   اگه میتونستم به تمام کسانی که نازایی دارن میگم تمام مراحل تشخیصی را انجام بدید من با عکس رنگی رحم باردار شدم

عروس خانم الان به فکر آینده باش🥰

چیکار کنم اخه برا تولدم پول زیادی بعم داد تازه پیش همم نبودیم 

الان اون اینجاس برا تولدش هیچی نخرم؟

چطوری میتونم یکم پول جور کنم 

خداوکیلی از صب میگردم تو خونه چی ببرم بیرون بفروشم😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40

روز جمعه هفت اذر ماه بی بی چکم مثبت شد خدایا شکرت بعد دو سال و نیم منو لایق دونستی ۸ اذر تیتر بتام مثبت شد عددش ۲۲۸۹ منتظرم برم صدا تالاپ تالاپ قلبشو بشنوم مادر به فداتت   اگه میتونستم به تمام کسانی که نازایی دارن میگم تمام مراحل تشخیصی را انجام بدید من با عکس رنگی رحم باردار شدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدایا ازت خواهش می کنم لطف کن به بزرگی خودت دعای منه روسیاهو واسطه قرار بده خواهش می کنم خدایا کمک کن به این استارتر عزیز.خدایا هر آنچه تو اراده کنی میشه،تو قادر مطلقی،تو دریا رو برای موسی شکافتی،تو آتش رو بر ابراهیم گلستان کردی،تو یونس رو حتی،یونس رو حتی از شکم ماهی نجات دادی،تو ناجی مومنانی،ما همه به تو ایمان داریم،به تو خدای یگانه مومن هستیم،خدایا خودت کلی خیر و خوبی و صحت روانه ی زندگی این دوست عزیزمون کن.

خدایا این به ما آرامش میده که برای تو غیر ممکنی نداره و بر هرکاری توانایی هر آنچه لازمه ترتیب بده و هر آنچه لازمه رقم بزن و طوری بچرخون همه چیز رو که زندگی این عزیز پر از خیر و شادی بشه.کلی حس خوب رو به زندگیش سرازیر کن،یک عشق عالی توام با احترام و توجه و پشتیبانی و محبت نصیب این عزیز کن،پایدار و پیوسته و روز افزون.خدابا مغفرت و رحمت و هدایت و کمکت رو شامل حال این عزیز کن

من پیوسته به خدا نیاز دارم.پیوسته به یاری و کمکش نیاز دارم،به عنایتش،محبتش،رحمت و خیرش،به برکتش، به هدایتش نیاز دارم.پیوسته هدایتش...ممنون میشم برای اینکه مورد مغفرت و رحمت خدا باشم،برای اینکه خداوند یاورم باشه و هر دم من رو هدایت به خیر و درست کنه،برای خوشبختی،عاقب به خیری و رسیدن به حاجات و آرزوها و خواسته های دلم،یک «صلوات» مهمونم کنید.که به همه ی دنیا هم رحمتی برسه💓🌷🥰
خدایا ازت خواهش می کنم لطف کن به بزرگی خودت دعای منه روسیاهو واسطه قرار بده خواهش می کنم خدایا کمک ک ...

وای الهی دورت بگردم 

عزیز دلم 

مرسی مرسی خیلی حس خوبی از دعاهات گرفتم ایشالا خدا حاشو بهت بده🥺

ازش اسکرین گرفتم هر وقت حالم بد بود بخونم 

ای کاش مث تو توی این دنیا زیاد بشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

وای الهی دورت بگردم  عزیز دلم  مرسی مرسی خیلی حس خوبی از دعاهات گرفتم ایشالا خدا حاشو به ...

لطف داری عزیییزم،تو همدل منو چراغونی کردی از شادی و ذوق،الهی که خدا همیشه همراهت باشه 

من پیوسته به خدا نیاز دارم.پیوسته به یاری و کمکش نیاز دارم،به عنایتش،محبتش،رحمت و خیرش،به برکتش، به هدایتش نیاز دارم.پیوسته هدایتش...ممنون میشم برای اینکه مورد مغفرت و رحمت خدا باشم،برای اینکه خداوند یاورم باشه و هر دم من رو هدایت به خیر و درست کنه،برای خوشبختی،عاقب به خیری و رسیدن به حاجات و آرزوها و خواسته های دلم،یک «صلوات» مهمونم کنید.که به همه ی دنیا هم رحمتی برسه💓🌷🥰