2777
2789
ای خداااا🤦‍♀️پسر کی اعتماد به نفس تورو انقدر خورد کرده که الان شدی این؟🥲 به خدا عشق کاری به این چ ...

یعنی گل گفتی عالی بخدا ،این پسر نمی‌ذاره من سکوت کنم و با اله الله اگه سرکارمون نداشته باشه دلم میخواد بهش کمک کنم

همکلاسیام :))♡  یعنی یه پسر خیلی خوشگلتر ببینی فکرت نمیره پیش اون؟💔

چرا خوب بهش فکرمیکنم چون هیچ صنمی با این کراشم نداریم و هیچ محبتی تا به حال به من نکرده که من متعهد بشم بش ولی راستش اخرشب دوباره قطعا پسر خوشگله یادم میره ویواشکی به همون کراش زشت خودم فکرمیکنم😂😂😂😂

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کراش بدبخت من روحشم خبر نداره من چندساله چشمم دنبالشه😂فکرنکنم حتی در تخیلش بگنجه من تا چه حد حواسم ...

امکانش هست ی لحظه اد کنی بعد خواستی دیلیت بزن🥲💔

یک عدد پسر 🤘🏻
درسته اما من ظاهرم خیلی خیلی معمولیه و اون زیبا و جذابه واقعا و همکلاسیا پسرشو که دیدم انگار همه م ...

اگه سرکار نباشیم می‌خوام هرچه می‌دونم کمک کنم اگه مناسب هم باشید به هم برسید اگه هم نه از حرفهای همه دوستان  استفاده کنی و یه ازدواج موفقتر داشته باشی چطوریه؟ 

درسته اما من ظاهرم خیلی خیلی معمولیه و اون زیبا و جذابه واقعا و همکلاسیا پسرشو که دیدم انگار همه م ...

ربطی نداره شاید از دید تو آنقدر زیباست و از دید بقیه معمولی باشه ،همکلاسیهای پسر چند سال بعد معلوم نیست زنده هستن نیستن نام و نشونی ازشون نمیمونه،یه ماجرای واقعی دیگه بهت میگم تا باور کنی زیبایی نسیبه و علف قراره به دهن بزی شیرین بیاد،یه بنده خدا توی بیمارستان کار میکرد از بچگی تا حرف زشت و زیبایی و ازدواج میشد دوتا داستان که از نزدیک دیده بود برامون تعریف میکرد و این همیشه شد باور من که زیبایی نسبیه،

اولی خانم 14ساله فوق زیبایی که نگم چقدر زیبا بوده ،روز زایمانش تنهایی دستش رو گرفته به دیوار و تنهایی اومده بوده بیمارستان و تعریف کرده یه شوهر فوق پولدار داره که بهش گفته وقت زایمانه یه لگد بهش زده و یه خانم دیگه رو سوار ماشینش کرده و رفته و این بنده خدا هم ول کرده تنها بره بچه اشونو دنیا بیاره و خانمه هم بچه. رو میده پرورشگاه، دیدی زیبایی چقدر می‌تونه بی‌تاثیر بشه؟دومین داستان یه پسر جوون زیبا که اون بنده خدا می‌گفت به چشم برادری از بس زیبا بوده آدم خجالت می‌کشید نگاهش کنه و یه دسته گل بزرگ ،جعبه شیرینی و یه النگو طلا داشته که التماس می‌کرده بذارن یک لحظه خانمش رو ببینه و بخش زایمان بیمارستان شوشتری اون موقع ها ورود آقا ممنوع بوده فکر کنم حالا هم هست،... خلاصه مسئول بخش رو راضی می‌کنه که خانمش چند لحظه بیارن داخل راهرو و شوهرش ببیندش آنقدر آقاهه شلوغ کرده و التماس که همه کنجکاو شدن ببینن این خانمه کیه؟ چه شکلیه که اینجوری دل این مرد رو برده و بخاطرش زمین و زمان رو به هم میدوزه،بعضیها جمع میشن تماشا کنن میبینن یه خانمه سبزه رو به سیاه و از آقاهه سنش بیشتر و اصلا به هم نمیومدن جلو همه بغلش می‌کنه و کلی قربونت صدقه اش می‌ره و النگو بهش میده و می‌ره همه خشکشون میزنه از زیبایی مرد و از زشتی خانمه حالا شما میخوای خودت رو با همکلاسی هاش و آدمهای بی ربط مقایسه کنی؟

همکلاسیام :))♡  یعنی یه پسر خیلی خوشگلتر ببینی فکرت نمیره پیش اون؟💔

همیشه یه خوشگلتر وجود داره ،با این مشکل هم ازدواج کنی فردا یه خوشگل تر پیدا میشه و تا ابد این چرخه ادامه داره،با توجه به اطلاعاتی که تا الان ازت پیدا کردیم تنها دلیلی که ممکنه دختره بهتون جواب رد بده اعتماد به نفسه که کم داریش،وگرنه به هم کلاسیهاش فکر نمیکنه حتی اگه یک لحظه هم بیاد به ذهنش سریع محو میشن و بی اهمیتن