2777
2789
با گل هول تری که من اگه یکی بهم گل بده میخوابونم تو دهنش همون کتاب خوب بوده 

خب اول دعوتش میکنم بریم سینما دوتایی

موقع برگشت داریم پیاده قدم میزنیم(نزدیکه خونه ها) بهش گل میدم دیگه

یک عدد پسر 🤘🏻
نمیخوام سبک و هول بنظر برسم هفته بعد بهش گل میدم

افرین تاکتیکتو دوس دارم😎😂

برو با همین فرمون ایشالا که نتیجه میگیری

ضمنا تاپیک قبلیتو خوندم

ما دخترا قیافه برامون خیلیم مهم نیس اگه طرفمون خوش تیپ و شیک پوش باشه

تیپ و استایل طرف برای ما خیلی مهم تر از قیافه است

پس نگران نباش

اعتماد به نفستو حفظ کن،اعتماد به نفس برای ما خیلیییی مهمه،پس با ترس و لرز باهاش حرف نزن،اقتدار نشون بده

پایان😂🖐

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

افرین تاکتیکتو دوس دارم😎😂 برو با همین فرمون ایشالا که نتیجه میگیری ضمنا تاپیک قبلیتو خوندم ما د ...

باید چند تا لباس خوب بخرم و ی ساعت و ی عطر خفن 🥴💔

یک عدد پسر 🤘🏻
خب اول دعوتش میکنم بریم سینما دوتایی موقع برگشت داریم پیاده قدم میزنیم(نزدیکه خونه ها) بهش گل میدم ...

دادا زیاد تو خیال هستی دختر هیچ موقع با تو نمیاد سینما روش های دیگه ای رو به کار بگیر 

غذای مورد علاقه من سبزی پلو با ماهی و باقالللی پلووو با گردن هست 
همسر ندارم.فقط خواستم بدونم دیدگاه خانما چیه 

اول که مهم دیدگاه خانم خودتونه،همه این نظر ها ممکنه خوب یا حتی بی فایده باشه پس هروقت قسمت شد،اول که سعی کنید خودتون باشید و نخواهید خودتون رو اونی نشون بدید که اون میخواد هراخلاقی دارید همون رو رو کنید اینجوری نه خودتون رو گول میزنید نه اون بنده خدارو،بعدش که وارد زندگی شدید حالا اگه سعی کنید شبیه به اون مرد جذابی بشید که اون میخواد خب قابل ستایشه و حتما قدردان درک و فهم و علاقه اتون میشه،ولی قبلش اگه چیزی غیر از شخصیت واقعی خودتون رو نشون بدید بعداً که نمیتونی این شخصیت رو ادامه بدی حتما مشکل ساز میشه به حرفم شک نکن،

ولی خلاصه ی خواسته های یه زن احترام بهش بذار بهش توجه کن و محبت ،احترام توجه و محبت بعضافه دستت به دهن خودت و زن و بچه برسه کافیه برای یک زن نرمال،ظاهر و قیافه همکاملا سلیقه ایه ممکنه همه خانم ها بگن فلانی زشته ولی از نظر خانم خودش زیباترین و جذابترین باشه پس بازم نظر بقیه مهم نیست،اما همون اول سعی کن نظرش رو بفهمی که ظاهرت به دلش باشه وگرنه هرکاری کنی و هرچی بپوشی براش جذابیتی نداری اول و آخر همون زن خودت مهمه