2777
2789

مغرور و با اصالت ، تر و تمیز شیکپوش، صادق

عاشق صداقت، متنفر از دروغ.                                         بنا کننـده ی شادی های خـود باش😍.                           من یه رفیق صمیمی دارم که بیشتر از همه بهش اعتماد دارم،همه‌ حرفای دلمو با خیال راحت بهش میگم،اونم با دقت همه رو گوش میده و بهم میگه نگران نباش من پشتتم😍.بخودم میبالم بابت داشتن همچین رفیقی😌.اون رفیق:خداست😍.(دوست دارم خداجونم؛رفیق صمیمیم🤝)
خاااااک🤣🤣🤣خوب بدبخت با کتاب از کجا بفهمه عاشقشی😂لااقل یه کتاب با عنوان عشقولانه انتخاب میکردی😂 ...

نمیخوام سبک و هول بنظر برسم

هفته بعد بهش گل میدم

یک عدد پسر 🤘🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انسان باشه

خیلیا خوشگلن خوشتیپن قد بلندن سی.کس پک دارن ولی مثل حیوون رفتار میکنن

پسر عزیزم❤️ تمام سختی هارو به جون میخرم تا تو سالم و سلامت باشی تو تمام امید و انگیزه من برا زندگی کردنی خیلیییی دوستت دارم امیدوارم وقتی بزرگ شدی تو هم منو دوست داشته باشی

گشتم نیست میشی رو بردن مشکی و عسلی و قهوه ای و آبی داریم طی هفت روز کاری به دستت میرسه 

آبی رو بفرست عزیزم

چقدر غمگین است آدمی که حرف هایش را به ماه می‌زند و ماه فقط نگاه می‌کند فقط نگاه...💔
انسان باشه خیلیا خوشگلن خوشتیپن قد بلندن سی.کس پک دارن ولی مثل حیوون رفتار میکنن

صادقانه بگم همون واسه دخترا جذاب تره تا ی پسر مودب و با اخلاق با ظاهر بد(و حق هم دارین خب)

یک عدد پسر 🤘🏻
نمیخوام سبک و هول بنظر برسم هفته بعد بهش گل میدم

با گل هول تری که من اگه یکی بهم گل بده میخوابونم تو دهنش همون کتاب خوب بوده 

غذای مورد علاقه من سبزی پلو با ماهی و باقالللی پلووو با گردن هست 
صادقانه بگم همون واسه دخترا جذاب تره تا ی پسر مودب و با اخلاق با ظاهر بد(و حق هم دارین خب)

دقیقا بعضی دخترا از پسرایی که ببخشیدا سگ محلشون کنن خوششون میاد😐😐😐

پسر عزیزم❤️ تمام سختی هارو به جون میخرم تا تو سالم و سلامت باشی تو تمام امید و انگیزه من برا زندگی کردنی خیلیییی دوستت دارم امیدوارم وقتی بزرگ شدی تو هم منو دوست داشته باشی