2777
2789
عنوان

کسی بوده بچس کلوب فوت باشه

301 بازدید | 7 پست

توروخدا داغونم دخترم 8 روزشه دو روزه پاهاشو کج گرفتیم دوره درمانش چقد طول میکشه????😭😭😭 اصلا خوب میشن?

(کلوب فوت یعنی مچ پای بچه کجه واسه کسایی ک میپرسن)

سلام عزیزم  گچ حدود دوماه طول میکشه یه عمل خیلی جزئی هم دارن بعدکفش وماساژ داره،خیالتتتتت راحتتتتتتتت میدونم خیلی سختی داره اما اکه کفش وماساژو انجام بدی پاهاش عالی میشه خوب خوب ماتواطرافیان داشتیم الان ماشاالله خوب راه میره واصلا خیلیا نمیدونن کلابفوت بوده،تو تلگرام سرچ کن مشاوره کلابفوت یه گروه بزرگ هست راهنمایی میکنن خیلی خوبه پاهای خوب شده ی بچه هارم میبینی خیالت راحت میشه،بخدا کلابفوت درمقابل بیماری های سخت دیگه هیچه چون درهرصورت درمان داره

وقت کم است...ما ابد در پیش داریم...                                 پناه میبرم به خدا،از عیبی که امروز در خود دیدم و دیروز دیگران را برای آن عیب ملامت کرده‌ام.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزیزم  گچ حدود دوماه طول میکشه یه عمل خیلی جزئی هم دارن بعدکفش وماساژ داره،خیالتتتتت راحتت ...

وای خدا من 5 سال گریه کردم خدا بچه بده داد 9 ماه مطلق خوابیدم رو زمین و سرکلاژ و زحماتش خدا نباید دلش بیاد الان بچمو درگیر دکترا کنه😭

وای خدا من 5 سال گریه کردم خدا بچه بده داد 9 ماه مطلق خوابیدم رو زمین و سرکلاژ و زحماتش خدا نباید دل ...

میدونم خیلی سخته اما بخدا خوب میشه این روزا یادت میرن،دورازجون مشکل غیرقابل حل که نیست ناشکری نکن بگو خدایا شکرت که مریضیش قابل درمانه کمک کن ازپسش بربیایم

وقت کم است...ما ابد در پیش داریم...                                 پناه میبرم به خدا،از عیبی که امروز در خود دیدم و دیروز دیگران را برای آن عیب ملامت کرده‌ام.
نیما یگانه

دکتر آرتی ارتوپد اطفال اهوازهست من تواون گروه دیدم ازش تعریف میکنن میگن کارش خیلی خوبه خواستی پیش اون هم یه بار ببر