2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

و منی ک نمیدونم لابیا چیه 😊😂و دارم دنبال لابیاها میگردم

وابستم نشو ،من موندنی نیستم 😎😝                                                           حسرت عشقی ب دل دارم ک طوفان میکند🥺😞
یعنی ما رو باردار کردین تو نی نی سایت با لابیاهاتون

برا تاپیکام گزارش بزنین،براتون متقابل میزنم اگه زدین همون تاپیک رو لایک کنین برام که منم براتون بزنم زیاد نیستن

اهااااا😂بعد میرن دکتر ک چیکارشون کنه مثلا؟؟

سرچ کنی میاد دستت

خودمم سرچ کردم چتد سال پیش

برا تاپیکام گزارش بزنین،براتون متقابل میزنم اگه زدین همون تاپیک رو لایک کنین برام که منم براتون بزنم زیاد نیستن

بعضیا دراز میشن و افتاده نمیدونم دقیق چه شکلیشون میکنن حتی شنیدم  ژل تزریقم میکنن تپل بشن

خخخخ وای چ کارا ک نمیکنن دیگه زنا😂😂😂

نَبضــی کِ رَفتِـــع❌..گِرِفتَـــن نَــدارِع🫀🩺.. 

من خودم لابیاپلاستی کردم نزدیک یک سالی میشه و خیلی راضی م. من پیش خانم دکتر صنم ساسان رفتم و خداروشکر مشکلی هم ندارم. مطب شون طبقه پنجم مرکز تجاری تندیس توی تجریش هست. من شماره تماس شون هم برات میذارم. واقعا دکتر باتجربه و با اخلاقیه.
۰۲۱۲۲۷۴۴۶۸۰

به نظرم عمل کن البته که پیش یه دکتر خوب من خودمم چون خیلی لابیاهام بزرگ و بد فرمی داشتم عمل کردم تازه اعتماد به نفسمم خیلی رفته بالا اسم دکترمم صنم ساسان بود خیلی دکتر مهربون و دلسوزیه برای مراجعه کننده هاش خیلی وقت میزاره