2777
2789
عنوان

قند شکن ایفون

190 بازدید | 15 پست

بچها اگر قند شکن ایفون دارید و وصله به منم معرفی کنید خسته شدم از بس وصل نمیشم 😢😢

یه روزی با لبخند به خدا میگم : این بیشتر  از اون چیزی بود که میخواستم 🤍✨

من دوتا خریدم هیچکدوم وصل نمیشن

تو دو تن هستی! یکی بیدار در ظلمت و دیگری خفته در نور☯️ هرگز اجازه نده تنهاییت استاندارد هات رو پایین بیاره🪄 انسانی که با یک کتاب، شعر، متن، آهنگ یا حتی یک فنجان چای و قهوه حالش خوب می‌شود؛ هیچ‌کس در برابر او پیروز نمی‌شود، حتی زندگی در مقابل او زانو می‌زند❤️ محکوم به امید محو راهی، میری تا پای حرفت باشی؛ من هنوز زندم شده باشه تنها من هنوزم این بازی به من میاد هنوز زندم به امید فردا🌊 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

تلاش نکن نه اندروید نه ای او اس نه ویندوز هیچکدوم حتی شخصی ها کار نمیکنن فقط پروکس ی برای تلگرام 

زکات عقل تحمل نادانان است... .چقدر سخت و طاقت فرساست که خلقی از زبانت در امان نباشند چقدر کاربر ترسناک تو این سایت هست که فقط باید ازشون دور شد و فرار کرد و چقدر باید تاسف خورد که معنی و مفهموم خیلی از کلمات رو بلد نیستن و مدعی هم هستن پناه میبرم به خدا از هتاک و فحاش افسار گسیخته من سلیطه بازی بلد نیستم... ..ادب از که آموختی؟! از کاربرهای هميشه در صحنهٔ نی‌نی سایت!!!!کاش یاد بگیریم نظر با عقیده متفاوت هست لطفا عقاید خودتون رو در قالب نظر به دیگران تحمیل نکنید بله با شما هستم کاربر همه چیز دان که تمام کتاب های دنیا با عنوان های مختلف رو مطالعه کردی اما هنوز اندر خم فهم تفاوت نظر با عقیده هستی 
اگ تل داری برو سرچ کن فی..لتر شکن رایگان...چند تا کانال میاره یه خورده وقت بزار چندتا خوبشو میتونی پ ...

ممنون عزیزم 

راستش من می‌ترسم معرفی کنم 

واقعا هرچی رو معرفی کردم فرداش برای خودمم قطع شد 

ولی به نظرم اینجا نپرسید 

چون وی پی انی که اینجا بهتون معرفی بشه سریع قطع میشه و دوامی نداره 

به اپل استور ها مراجعه کنید برای نصب وی پی و معرفی اپ شاید بتونن کمکمتون کندر ضما اگر اشتراک نورد وی پی. ان بگیرید، با وای فای سرعتش خوبه معمولا. 

اگر با من کاری داشتید 👈🏻🌸 https://daigo.ir/secret/7925602325 🌸👉🏻

راستش من می‌ترسم معرفی کنم  واقعا هرچی رو معرفی کردم فرداش برای خودمم قطع شد  ولی به نظر ...

ممنون عزیزم لطف کردی 🙏