2777
2789
عنوان

قرص لاکتوفم

1387 بازدید | 5 پست

سلام به همگی،خانوما من چند دوره اس عفونت ادراری گرفتم و مدام آنتی بیوتیک خوردم البته زیر نظر پزشک،سری آخر پزشک برام قرص سیستون و لاکتوفم دادن که بعداز اتمام آنتی بیوتیک بخورم تا ۲ماه،میخواستم ببینم کسی مشکل من رو داشته که با این داروها نتیجه بگیره؟لاکتوفم برای عفونت واژن خوندم خوب بوده اما برای عفونت ادراری هم خوبه؟

لاکتوفم ی قرص عالیه

هم عفونت واژن هم ادراری برای هر دوخوبه

اما کنارش انتی بیوتیک هم مصرف کن

ب نام خدای رنگین کمان .. هرپاییزی رفتنیست..هی خدایا من بهت اعتماد دارم..💚                                  شکرخدا که هرچه طلب کردم ازخدا                                          برمنتهای همت خودکامروان شدم..💫

اره خوبه به نظرم سه دوره مصرف کن

ز جمع آشنایان می‌گریزم،به کنجی می‌خزم آرام و خاموش،نگاهم غوطه ور در تیرگی هابه بیمار دل خود می‌دهم گوش،گریزانم از این مردم که با من بظاهر همدم و یکرنگ هستند ولی در باطن از فرط حقارت ،به دامانم دوصد پیرایه بستند...

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

لاکتوفم ی قرص عالیه هم عفونت واژن هم ادراری برای هر دوخوبه اما کنارش انتی بیوتیک هم مصرف کن

آنتی بیوتیک آخرین بار ۱۴ روز تاوانکس ۵۰۰ خوردم بعداز روز ۱۴ام دکتر گفت لاکتوفم رو شروع کنم،پس نتیجه میگیرم انشاالله😍🙏🏻

آنتی بیوتیک آخرین بار ۱۴ روز تاوانکس ۵۰۰ خوردم بعداز روز ۱۴ام دکتر گفت لاکتوفم رو شروع کنم،پس نتیجه ...

اره حتما قرص فوقالعاده ایه

ب نام خدای رنگین کمان .. هرپاییزی رفتنیست..هی خدایا من بهت اعتماد دارم..💚                                  شکرخدا که هرچه طلب کردم ازخدا                                          برمنتهای همت خودکامروان شدم..💫