2777
2789

اونایی ک تو بچگی ای شکلی بودین چرا واقعا چی تو ذهنتون بود... این بچه چهار ساعته اینجا پشتک میزنه همه خاکی شدن کسی هم بهش چیزی نمیگه چون فحش میده و زبون در میاره کسی نمیتونه ب اون میله تکه بده چون میزنه مرده گنده رو... ب همه میگه میزنم  فلان خدایی  چی تو ذهنشه؟ خودش تقصیری نداره... خانوادش.. 

حیف ازان آب ک پشت سر تو پاشیدم😜💦😏😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چقدر بی تربیت بزنین در ک ونش بندازین اونطرف یه علف بچه رو 😐

خدایا شکرت .من عاشق ائمه هستم ۵ سال پیش نیمه شعبان ولی همه جا جشن بود و حس خوب فهمیدم باردارم و خدا بهم پسرمو داد بعد از بارداری خارج از رحم و با فقط یک لوله خدا معجزه کرد واسم و امام زمان بهم عیدی دادن حال‌ام روز مادر حضرت زهرا بهم عیدی دادن و فهمیدم دوباره باردارم وقتی که یک سال و نیم منتظر بودم و دکترا میگفتن با یه لوله شانس بارداری ۵۰ درصده خدا چیزیو بخواد میشه  فقط بنظرم رمزش اینه که ناشکر نباشی حتی تو بدترین شرایط وقتی اولین بارداریم تو حرم امام رضا فهمیدم ناموفقه صدبار به خودم گفتم فقط شکر کن و ناشکری هم حالتو بد میکنه و هم شرایط و سخت تر الان فقط خداراشکر میکنم و زندگیمو سپردم به خودش با اینکه مشکلاتم زیاده (میشه واسه سالم بودن نی نیم صلوات بفرستین  )
عزیزم همچین رفتار میکنی این بهش ۴ ۵ سال بیشتر نمیخوره چ انتظاری داری؟

این حد اقل 7سال و داره😐

خدایا شکرت .من عاشق ائمه هستم ۵ سال پیش نیمه شعبان ولی همه جا جشن بود و حس خوب فهمیدم باردارم و خدا بهم پسرمو داد بعد از بارداری خارج از رحم و با فقط یک لوله خدا معجزه کرد واسم و امام زمان بهم عیدی دادن حال‌ام روز مادر حضرت زهرا بهم عیدی دادن و فهمیدم دوباره باردارم وقتی که یک سال و نیم منتظر بودم و دکترا میگفتن با یه لوله شانس بارداری ۵۰ درصده خدا چیزیو بخواد میشه  فقط بنظرم رمزش اینه که ناشکر نباشی حتی تو بدترین شرایط وقتی اولین بارداریم تو حرم امام رضا فهمیدم ناموفقه صدبار به خودم گفتم فقط شکر کن و ناشکری هم حالتو بد میکنه و هم شرایط و سخت تر الان فقط خداراشکر میکنم و زندگیمو سپردم به خودش با اینکه مشکلاتم زیاده (میشه واسه سالم بودن نی نیم صلوات بفرستین  )

تو تربیتش کوتاهی کردن درسته بچست باید تحرک داشته باشه ولی به جاش

ما هم یه بار رفته بودیم سینما فیلم دینامیت رو ببینیم یه بچه داشت با گوشی بازی میکرد صداشم تا آخر برده بود کمم نمیکرد بعد با جنگ و دعوا و گریه زاری پدرش گوشیو گرفت یکم آروم شد

حالا بعدش هر کس میخندید چون فیلم طنز بود دیگه این جییییغ میکشید که نباید بخندید

دو ساعت رفتیم سینما خوش بگذره با اعصاب داغون اومدیم بیرون😐

بهش نمیخوره خانواده ای داشته باشه انگار کودک کاره

این بچه ها همینن دیگه کاریش نداشته باشین دختر بیچاره

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤