2821
2789
اکه افسردگی دارید، نصیحت یه نفر که یه دوره‌ی افسردگی فوق حاد رو پشت سر گذاشته بود رو هم بشنوید که می ...

عزیزم میشه بدونم چه علائمی داشتی؟ چحوری خوب شدی دارو هم خوردی؟ من ازبعدزایمان نابود شدم پسرم ۵سالشه کلی هم دارو امتحان کردم فایده نداشته

مصرف سردیجاتو قطع کن و درصورت مصرف حتما با مصلحاتشون مصرف کن مثلا پنیرو با گردو یا سیاهدونه بعد از وعدهای غذایی ۳ تا خرما بخور برنجو با شوید دم کن فست فودو نوشابه و آبمیوه های صنعتی روبذار کنار یا اینکه لبنیاتو خارج از وعده های غذایی با یه چیز گرم بخور هفته ای سه بار صبحانه ارده شیره بخور صبح ناشتا افتیمون دم کن بخور حدود ۶ ماه سبک زندگی اینطور باشه خیلی خوب نتیجه میگیری درصورتیکه اگه قرص افسردگی بخوری اثرش آنیه و مصرف که قطع بشه بدتر از قبل میشی اگه امکان رفتن پیش پزشک طب سنتی رو نداری کارایی که گفتم انجام بدین اگه میتونین برید دکتر هم که اگه فصدو مناسبتون تشخیص دادن انجام بدین من پزشک نیستم ولی دوره ها رو گذروندم و خودمم مشکل شما رو داشتم الان خیلی بهتر شدم اگه صددرصد رعایت کنم صد درصد هم خوب میشم ولی در حد ۷۰ تا ۸۰ درصد رعایت میکنم خیلی طولانی شد نکات دیگه هم هست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.