2777
2789
عنوان

معلما بیاین🥴

121 بازدید | 9 پست

من که کلافه شدم از دست مامانا کلاسم که تموم میشه باید دو ساعتم بشینم حرص بخورم خستم کردن

مثلا امروز یکی از دانش‌آموزام از صبح ساعت ۱۰ هیچی نفرستاده بعد ساعت ۱۲ پیام داده خانم این چه جوریه؟ حالا توضیح هم داده بودم گفتم الان دیگه کلاس تموم شده غیبت میخوری حالا یکی اومده میگه خب شما که نگفتی کلاس تموم شده این از کجا بدونه؟! پایان کلاس رو هم ۱۰ و ۵ دقیقه اعلام میکنم

یعنی دیوونه کردن منو از ساعت ۱۰ هیچی نفرستاده و اون مادره اصلا در جریان نیست ولی خودشو میندازه وسط

شما چیکار میکنین با اینا؟

من جوابشونو میدم ولی بازم حرص میخورم تو همه چی دخالت میکنن

من پایه اولم اگه پایه‌های دیگه هستین بگین شرایط چطوره🥴

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

هر چه قدر بیشتر به این اولیا بها بدی بدتر میشن .یه اسکرین شات از وقت پایان کلاس که اعلام کردی براش بفرست اونم فقط یک بار .بگو به پیام هام توجه کنید و اگر باز تکرار شد بگو خودتون برین گروه رو نگاه کنید .البته برای توجه بیشتر پیام ها به ساعت شروع و پایان قبل و بعد پیامت استیکر بفرست که مشخص تر باشه 

من اگر حرف منطقی بزنن جواب میدن، چرت و پرت بگن کلا جواب نمی دم

شما بودی اینو جواب میدادی یا نه؟

بعد بهش گفتم در رابطه با اون دانش‌آموز لزومی نمیبینم به شما توضیح بدم ساعت پایان کلاس هم مشخصه

حالا اومده پیوی انقدر حرف زده که آخرشم عذرخواهی کرد گفت شما اعصاب خودتو خورد نکن همش اینو میگفت منم چند بار گفتم اعصاب من خورد نیست!

شما بودی اینو جواب میدادی یا نه؟ بعد بهش گفتم در رابطه با اون دانش‌آموز لزومی نمیبینم به شما توضیح ...

من بودم جواب نمی دادم اصلا

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم
هر چه قدر بیشتر به این اولیا بها بدی بدتر میشن .یه اسکرین شات از وقت پایان کلاس که اعلام کردی براش ب ...

ساعت ها مشخصه همیشه سر ساعت شروع و تموم میکنم

خانوم مسافرت بود تازه اومده هیچی از روند کلاس نمیدونه ولی اظهار نظر میکنه

هیچی هم نگم احساس میکنم فکر میکنه که خب من کوتاهی ‌ردم و قبول کردم اینو

نه، اتفاقا حس می کنه بی محلش کردی و حرفش ارزش جواب ندلشته

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم