2777
2789
من تازه ده هفته فهمیدم حاملم 😑😂همش خونریزی داشتم رفتم گفت جفت پایینه هماتوم داری ۱۳هفته هموننجوری ...

میره بالا نترس ،

منم۸هفتگی فهمیدم باردارم ،همش میگفت چقدر سنگینه این بچه یک چیزی تو دهانه رحمم سنگینی میکرد ،که ۱۲ هفتگی تو سونو فهمیدم درست جفت روی دهانه رحم خطر سقط هست ،خونه ام طبقه سوم بود هر روز پله بالا پایین میکردم ،مطب دکتر طبقه سوم بود ،با این حال آن خدایی که من میشناسم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد 

اما از ۱۶ هفتگی تا ۲۰هفتکی مریض بودم بعد سفر ،از فردای سفر دو روزه ام افت قند خون و استفراغ خونی شروع شد طوری که دکتر بهم دوباره استراحت داد و گفت چه دل خجسته ای داری رفتی سفر اونم به خاطر این بچه به در و دیوار زدی تل خامله شدی بعد اینقدر ریسک کردی

اگه فک میکنی با طلاق اوضاعت بدتر میشه پس بین بد و بدتر ،بد رو انتخاب کن ،کر و کور و لال شو تا حداقلش ارامش داشته باشی شاید دراینده اوضاعت تغییر کرد 💢دکتر هلاکویی💢خداوند از همه نسبت به بندگانش مهربانتره من اینو به چشم خودم دیدم 😍😍😍😍😍عاشقتم خدااااا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میره بالا نترس ، منم۸هفتگی فهمیدم باردارم ،همش میگفت چقدر سنگینه این بچه یک چیزی تو دهانه رحمم سنگی ...

باز خداروشکر بخیر گذشتع درسته واقعا تا خدا نخواد برگی از درخت نمیوفته توکل بخدا  ببینیم چی میشه

ماه بعد سنو دارم خداکنه رفته باشه بالا منم همینطوری میکنم

انشالله.بره بالا خودت متوجه میشی.مثلا دیگه اون ضعف و بی‌حالی موقع راه رفتن رو نداری

به هرکس به اندازه ی ظرفیتش محبت کن🤏                                        لینک حذف تاپیکهای درخواستی
من تازه ده هفته فهمیدم حاملم 😑😂همش خونریزی داشتم رفتم گفت جفت پایینه هماتوم داری ۱۳هفته هموننجوری ...

اگه خونریزی داری بخاطر هماتومه.جفت پایین منم بودم ولی خونریزی نداشتم دکترم گفت خطرناک نیست.هماتومم دارو میده دکتر

اگه خونریزی داری بخاطر هماتومه.جفت پایین منم بودم ولی خونریزی نداشتم دکترم گفت خطرناک نیست.هماتومم د ...

اره خواهر من همه چی دارم اوضاعم خیلی خرابه بچمو خدا تا اینجاشم حفظ کرده برام ان شاالله تا اخر محافظش باشه

اره خواهر من همه چی دارم اوضاعم خیلی خرابه بچمو خدا تا اینجاشم حفظ کرده برام ان شاالله تا اخر محافظش ...

اون که صد البته.اصلا به دلت بد راه نده همهههه چی دست خداست.با این اتفاقا قدر کوچولوت و بیشتر میدونی و ازش خیلللی لذت میبری.ان شاالله بسلامتی بیاد تو بغلت