2777
2789
عنوان

چی بهش بگم؟+عکس🥀

298 بازدید | 16 پست

چندین باره دربار‌ه‌ ی من اشتباه قضاوت میکرد و شک داشت و تهمت و...

الان که فهمیده اشتباه کرده ولی دل من خیلی شکسته

چی بگم بهش؟

خدا جونم... در این شب های قدر گشایشی ایجاد کن برای دل هایی که با بغض صدایت می‌کنند

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بگو زخم حرف کسی که دوسش داری هیچوقت خوب نمیشه🙂

در کتاب چهار فصل زندگی،صفحه ها پشت سرِ هم میروند، هریک از این صفحه ها، یک لحظه اند، لحظه ها با شادی و غم میروند…گریه، دل را آبیاری می کند، خنده یعنی این که دل ها زنده است …زندگی، ترکیب شادی با غم است، دوست می دارم من این پیوند را گرچه میگویند: شادی بهتر است، دوست دارم گریه با لبخند را                                      قیصر امین پور♡

چرا شک کرد

اگه حیلی شکاکه که قیدشو بزن آدم شکاک تورو پیر میکنه 

اگه چیزی دیدی که شک کرده بهش حق بده ولی به این راحتی نبخشش 

اگ شک کرده و ازت چیزی نپرسیده و تهمت زده بگو اگه دوسم داشتی اول از خودم میپرسیدی بعد بهم تهمت میزدی دوس داشتنت الکیه دلمو شیکستی ..

سره چی بهت شک میکرد؟

مثلا دیر جواب پیامشو میدادم یا زنگ میزد خاموش بودم...

تازگیم یه مزاحم پیام داده بود قاطی کرد

خدا جونم... در این شب های قدر گشایشی ایجاد کن برای دل هایی که با بغض صدایت می‌کنند

چرا شک کرد اگه حیلی شکاکه که قیدشو بزن آدم شکاک تورو پیر میکنه  اگه چیزی دیدی که شک کرده بهش ...

ممنون

مثلا دیر جواب پیامشو میدادم یا زنگ میزد خاموش بودم... تازگیم یه مزاحم پیام داده بود قاطی کرد

اگه واقعا عاشقشی بش بگو من تورو دوس دارم فک نکن ترجیح میدم کسیو بت ولی فک نمیکردم انقد شکاک باشی رو من دلم شکست دوس ندارم شکاک باشی از این حرفا

مثلا دیر جواب پیامشو میدادم یا زنگ میزد خاموش بودم... تازگیم یه مزاحم پیام داده بود قاطی کرد

خوب خاموش نباش خاموش بودن تقصیر خودته 

ولی دیر جواب دادن بگو کار داشتم 

بعدشم قرار نیس اینا مدرکی بشه بهت تهمت بزنع

اگر خیلی شکاکه الکی شک میکنه کات کن

دوسش دارم فقط میخوام این اخلاقش ترک بشه نه به حرف.. واقعی!